טי פון חזיר
טי פון חזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם כתף חזיר, רוטב סויה פחות נתרן, ג'ינג'ר לחתוך ג' וליאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו הרב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר", בשר חזיר-חזיר Guton-קרטונים à l ' ancienne, ו בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום גבוה.
הוסף חזיר למחבת; לבשל 5 דקות או עד השחמה, פונה לעתים קרובות.
מערבבים את רוטב הסויה ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך כוכב אניס) במחבת על חום בינוני, ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס. להחזיר חזיר למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 2 1/2 שעות או עד חזיר הוא מזלג מכרז. תזרקו קינמון ואניס. לגרוס בשר לחתיכות גדולות באמצעות 2 מזלגות; לזרוק עם רוטב.
יין הערה: היין המושלם חזיר מתובל זה הוא מגוון גדל בשפע בקליפורניה, אבל כמה אנשים יודעים על זה או טעמו את זה: ברברה. אחד הענבים האדומים החשובים ביותר באיטליה, ברברה במדינה הזו נעלמה בעיקר לתוך תערובות יין אדום גנריות--עד לאחרונה. עכשיו ייננים הם ניצול ברמה הגבוהה להפליא של חומציות הענבים (זה עושה יין מזון פנטסטי) וטעמי דובדבן מתובל, והם בקבוק זה בכוחות עצמו. למרגלות הרי סיירה, מסיבה כלשהי, יש ברברה לעתים קרובות קצה קינמון שעושה קישור יפה חזיר זה. אתה לא יכול להשתבש עם טרה D ' Oro Barbera 2007 ממחוז אמאדור (18$), עם עומס של פירות אדומים מתוקים ותבלינים חמים. -- שרה שניידר