טימין מנטה עוף פסטה
טימין מנטה עוף פסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 984 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית, גרידת לימון, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו עוף דיז'ון קרמי ופסטה טימין אופים, תות שדה, נענע ותימין Shortcake, ו טימין תות עם זיגוג נענע (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים ספגטי במים הרותחים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 12 דקות; לנקז. לזרוק ספגטי עם 1 כף שמן זית כדי למנוע דבק יחד.
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עוף העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. מבשלים את העוף בשמן חם עד להשחמה קלה ופשוט מבושל דרך, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
יוצקים יין לבן למחבת; מביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות השחמה את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ.
הוסף ציר עוף; המשך בישול עד נפח הנוזל מפחית על ידי כמחצית. מערבבים שמנת, מנטה, טימין, דבש, גרידת לימון, חומץ שרי, ו 1/2 כפית מלח לתוך הנוזל; לבשל עד נפח הנוזל מפחית שוב על ידי כמחצית. מערבבים פסטה מבושלת לתוך הרוטב למעייל. להחזיר עוף למחבת ומבשלים עד חם, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל כדי לשרת.