קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

טיראדו דה מאהי מאהי

טיראדו דה מאהי מאהי
טיראדו דה מאהי מאהי דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. אם יש לכם פלפל ג'לפנו, דבש, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 68%, המנה הזו די טובה. נסו מקדמיה אגוז קרום לדגים-מאהי מאהי, סלמון, דג חרב, כתום מחוספס, פסטו מאהי-מאהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון, ו קוקוס ליים מאהי מאהי טאקו עם טקילה ספוג אבטיח סלסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד את המיץ, 1/4 כוס חומץ, 1/4 כוס שמן זית, דבש ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
דבשדבש
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
מוסיפים את הבצל והג ' לפנו, זורקים לציפוי ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתם צולים את הדג.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
בצלבצל
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מחממים גריל (גז או פחם) לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מברישים את הדג בצד אחד בשמן קנולה ומפזרים מלח, פלפל, הפפריקה ו -2 כפיות כמון. הפוך, מברישים את הצד השני בשמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
פפריקהפפריקה
פלפלפלפל
כמוןכמון
דגיםדגים
מלחמלח
5
מניחים את הצד שפשף התבלינים כלפי מטה על הגריל, מכסים ומבשלים עד שהצד הראשון קרום וחום זהוב, 5 עד 6 דקות. להעיף ומבשלים חשפו עוד 5 דקות בערך, עד בקושי מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מניחים את הדג על מגש ומעליהם את תערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
דגיםדגים
7
תנו לדגים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
8
בעוד הדגים מרפא, להפוך את אבוקדו ומנגו ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדואבוקדו
מנגומנגו
דגיםדגים
9
שים את אבוקדו ומנגו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדואבוקדו
מנגומנגו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מוסיפים את 2 כפות שמן הזית הנותרות, הנותרים1 כף חומץ יין אדום, הנותרים 1/2 כפית כמון, כוסברה, מלח ופלפל וזורקים בעדינות לשלב. מגרדים את מרבית תערובת הבצל מהדג, כף את תערובת המנגו על החלק העליון, מקשטים בעלי כוסברה שלמים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
כמוןכמון
מנגומנגו
בצלבצל
דגיםדגים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

ניתן לשלב דגים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר.
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם תווים עליונים של פרי אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית וטעימות, ומבטיחים גימור ארוך ומתמשך.
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם תווים עליונים של פרי אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית וטעימות, ומבטיחים גימור ארוך ומתמשך.
Straw yellow hue, accompanied by a close-focused nose of pear, apricot and white flowers. The fruity palate, with top notes of stone fruit, shows ripeness and roundness well supported by an elegant acidity and savoriness, ensuring a long, lingering finish.