קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

טלה בולונז מ ' שולחן המשפחה

טלה בולונז מ ' שולחן המשפחה
אם יש לכם פטוצ'יני, שמנת כבדה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: Maialino Marinara מ ' שולחן המשפחה, Frittata האביב מ ' שולחן המשפחה, ו עטיפות צלעות קצרות צרובות משולחן המשפחה.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את טלה הקרקע וחום לאט, מגרדים את תחתית המחבת ומפחיתים את החום לפי הצורך כדי לשמור על הטלה מפני השחמה מהר מדי, עד שהלחות מתאדה והבשר משחימים היטב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחוןטלה טחון
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים קמצוץ מלח ופתיתי פלפל אדום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
לנקז את השומן.
5
להפוך את החום גבוה, להוסיף את הקורנית, עלי דפנה, ויין, ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה ולהפחית עד רק כמות קטנה של נוזל נשאר במחבת, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את המרינרה ואת קליפת הגבינה, אם משתמשים, ומבשלים במשך 20 דקות, או עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
בינתיים, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
כאשר הרוטב התעבה, להסיר ולהשליך את זרזי הקורנית, עלי דפנה, וקליפת גבינה, אם השתמשת בו. מערבבים את החמאה, השמנת והגבינה המגורדת, מביאים לרתיחה ומסירים מהחום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (הרוטב יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה, מכוסה ומקורר; לחמם מחדש על אש בינונית-נמוכה.)
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מוסיפים את הפטוצ ' יני למים הרותחים, מערבבים כדי להפריד את הגדילים, ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
10
ניקוז.
11
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
מפזרים גבינה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת