קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

טלה בולונז מ ' שולחן המשפחה

טלה בולונז מ ' שולחן המשפחה
אם יש לכם פטוצ'יני, שמנת כבדה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: Maialino Marinara מ ' שולחן המשפחה, Frittata האביב מ ' שולחן המשפחה, ו עטיפות צלעות קצרות צרובות משולחן המשפחה.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את טלה הקרקע וחום לאט, מגרדים את תחתית המחבת ומפחיתים את החום לפי הצורך כדי לשמור על הטלה מפני השחמה מהר מדי, עד שהלחות מתאדה והבשר משחימים היטב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחוןטלה טחון
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים קמצוץ מלח ופתיתי פלפל אדום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
לנקז את השומן.
5
להפוך את החום גבוה, להוסיף את הקורנית, עלי דפנה, ויין, ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה ולהפחית עד רק כמות קטנה של נוזל נשאר במחבת, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את המרינרה ואת קליפת הגבינה, אם משתמשים, ומבשלים במשך 20 דקות, או עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
בינתיים, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
כאשר הרוטב התעבה, להסיר ולהשליך את זרזי הקורנית, עלי דפנה, וקליפת גבינה, אם השתמשת בו. מערבבים את החמאה, השמנת והגבינה המגורדת, מביאים לרתיחה ומסירים מהחום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (הרוטב יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה, מכוסה ומקורר; לחמם מחדש על אש בינונית-נמוכה.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מוסיפים את הפטוצ ' יני למים הרותחים, מערבבים כדי להפריד את הגדילים, ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
10
ניקוז.
11
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
12
מפזרים גבינה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל