קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

טלה בולונז מ ' שולחן המשפחה

טלה בולונז מ ' שולחן המשפחה
אם יש לכם פטוצ'יני, שמנת כבדה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: Maialino Marinara מ ' שולחן המשפחה, Frittata האביב מ ' שולחן המשפחה, ו עטיפות צלעות קצרות צרובות משולחן המשפחה.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את טלה הקרקע וחום לאט, מגרדים את תחתית המחבת ומפחיתים את החום לפי הצורך כדי לשמור על הטלה מפני השחמה מהר מדי, עד שהלחות מתאדה והבשר משחימים היטב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחוןטלה טחון
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים קמצוץ מלח ופתיתי פלפל אדום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
לנקז את השומן.
5
להפוך את החום גבוה, להוסיף את הקורנית, עלי דפנה, ויין, ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה ולהפחית עד רק כמות קטנה של נוזל נשאר במחבת, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את המרינרה ואת קליפת הגבינה, אם משתמשים, ומבשלים במשך 20 דקות, או עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
בינתיים, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
כאשר הרוטב התעבה, להסיר ולהשליך את זרזי הקורנית, עלי דפנה, וקליפת גבינה, אם השתמשת בו. מערבבים את החמאה, השמנת והגבינה המגורדת, מביאים לרתיחה ומסירים מהחום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (הרוטב יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה, מכוסה ומקורר; לחמם מחדש על אש בינונית-נמוכה.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מוסיפים את הפטוצ ' יני למים הרותחים, מערבבים כדי להפריד את הגדילים, ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
ניקוז.
11
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
מפזרים גבינה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'