טלה עם רוטב מנטה אננס היא מנה עיקרית שמגישה 6. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי וראשוני מכיל 755 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-64 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש כבש, שיני שום, אננס ושמן זית. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעה ו-25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 78%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות טלה בגריל עם סלסת אננס-נענע, צלעות טלה בגריל עם סלסת אננס-מנטה וצלעות טלה עם רוטב נענע.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
חותכים כל עודפי שומן על מדפי הטלה ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה עמידה לתנור על אש בינונית-גבוהה ומכניסים את המתלים למחבת החמה כשהצד השומן כלפי מעלה. צורבים עד להשחמה, לאחר מכן הופכים וצורבים על הצד השמן עד להזהבה. העמידו את המתלים בתבנית, חוצים את העצמות עם הצד השומני החוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הכניסו את התבנית לתנור לצלייה עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-130 מעלות F במדחום לקריאה מיידית, כ-15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לכבש לנוח על קרש חיתוך 5 דקות לפחות. פורסים צלעות בודדות או כפולות (2 עצמות צלעות).