סלט טונה טמפה נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם סלרי, מיונז סויה, טמפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: סלט טונה מדומה, סלט טונה מדומה, ו סלט טונה ? אחד מדומה: -).
הוראות
1
מחממים את המרק לרתיחה קלה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2
מוסיפים את טמפה למרק, ומבשלים במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טמפה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
מסננים ולתת מגניב לטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. לאחר התקרר, אח טמפה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טמפה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בקערה קטנה, להקציף יחד את רוטב הסויה, מיץ לימון, שום, פתיתי אצות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
אצות
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
יוצקים את תערובת אצות עם טמפה מגוררת ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אצות
טמפה
6
מערבבים בצל אדום, סלרי, חמוצים שמיר. לזרוק עם המיונז. סלט זה יכול להיות מוגש מיד, אבל הוא הטוב ביותר כאשר צונן במשך כמה שעות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.