טנדרלוין חזיר זיגוג תפוחים
פילה חזיר זיגוג תפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו עלי רוזמרין, תפוחים, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. מתכונים דומים: ברנדי תפוחים-בשר חזיר מזוגג, תפוח מייפל זיגוג בשר חזיר פילה, ו תפוח מייפל זיגוג בשר חזיר פילה.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לקלף, ליבה, ולחתוך את התפוחים לקוביות 1 אינץ ' ולזרוק עם חמאה מומסת בקערה גדולה. פזר את התפוחים בתחתית מחבת קלייה מצויד מתלה.
מתבלים את הפילה בנדיבות עם מלח ופלפל ומניחים על המדף במחבת הצלייה.
לטאטא יחד את כל החומרים הנותרים בקערה קטנה.
שים את הטנדרלוין בתנור עד טמפרטורה פנימית רושמת 160 to165 מעלות על מדחום קריאה מיידית, על 30 עד 40 דקות. במהלך 10 הדקות האחרונות של מברשת בישול עם חצי זיגוג.
הסר מהתנור, מברשת עם זיגוג שנותר ולאפשר לנוח במשך 10 דקות על קרש חיתוך לפני חיתוך.