טנדרלוין חזיר עם קומפוט תפוח קרוליינה
בשר חזיר Tenderloin עם קרולינאן תפוח Compote נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, חמאה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 6 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם קומפוט תפוחים קרולינני, טנדרלוין חזיר עם קומפוט בייקון תפוח, ו בשר חזיר צלוי עם תפוח-בייקון Compote & Butternut סקווש פולנטה.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים חזיר ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מפזרים מלח ופלפל על חזיר.
מניחים tenderloins על מתלה חוט משומן קלות במחבת 15-x 10-inch ג ' לי רול.
אופים ב 500 במשך 18 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רושם 150 (בינוני נדיר). מכסים tenderloins רופף עם רדיד אלומיניום, ולתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם קומפוט תפוח קרוליינה.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר Tenderloin ניתן לזווג עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Finca La Malena Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Finca La Malena Malbec
100% Malbec ממזרח מנדוזה. קרקעות אבן גיר וחימר, חורפים קרירים וקיצים חמים מספקים ריכוז פירות גדול וטאנינים חלקים. אודם כהה בצבע המשקף אור במערך של גוונים כתום/סגול. אף נעים מלא ברמזים של פירות יער אדומים ועשבי תיבול. טאנינים עגולים צעירים לתת לו מרקם חושי משיי המוביל mouthfeel עשיר. שכבות מעוררות תיאבון של פירות יער אדומים, שזיפים, וניל ותבלינים פתוחים ככל שהם מתחממים, ומספקים אופי זני עשיר. גימור עדין המגשר על הפער בין משקאות ומתמהמים היטב לאחר הלגימה האחרונה.