טעון תפוחי אדמה מרוסקים
תפוחי אדמה מרוסקים טעונים היא תוספת שמגישה 15. מנה אחת מכילה 288 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . תמורת 80 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, חמאה, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 33% . הציון הזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון תפוחי אדמה מרוסקים טעונים , תפוחי אדמה מרוסקים טעונים ותפוחי אדמה מרוסקים טעונים .
הוראות
מסירים את העור החיצוני הנייר מהשום (אין לקלף או להפריד ציפורן).
חותכים את החלק העליון של פקעת השום.
מברישים בשמן. עטפו כל נורה בנייר כסף כבד.
אופים ב-425 מעלות למשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מצננים 10 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
הסר לנייר סופג; מסננים, שומרים 2 כפות טפטופים. באותה מחבת מבשלים בצל בטפטופים שמורים למשך 2 דקות או עד לריכוך; לְהַפְרִישׁ. מפוררים בייקון.
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד לריכוך.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
פירה. סוחטים שום מרוכך מעל. מערבבים פנימה את הבייקון, הבצל עם הטפטופים, השמנת החמוצה, 1 כוס גבינה, חמאה, חלב, מלח ופלפל; לְשַׁלֵב. כף תערובת לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; למעלה עם הגבינה שנותרה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 10-15 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מקשטים עם עירית אם רוצים.