קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

טעים עוף קל Francese

טעים עוף קל Francese
גשו לסופר וקנו ביצים, פטרוזיליה, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו עוף צרפתי, עוף צרפתי, ו עוף צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עוף מעיל עם קמח, לאחר מכן פעימת ביצה, ואז לטגן במחבת גדולה עד כמעט מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
ניקוז על נייר גרירה.
3
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בסיר בינוני לשלב את היין, מרק, פטרוזיליה, מלח ופלפל לפי הטעם, חמאה או מרגרינה ומיץ לימון על אש נמוכה בינונית. מערבבים יחד תוך חימום לאט. כאשר חמאה או מרגרינה נמסה, מערבבים לאט בקורנפלור עד שהרוטב מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
עמילן תירסעמילן תירס
חמאהחמאה
פטרוזיליהפטרוזיליה
מרקמרק
רוטברוטב
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מניחים עוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' ויוצקים רוטב על כל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך כ 10 עד 15 דקות, או עד העוף מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור