פרלין פירור עוגת גבינה קרמל
והוא יספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, פקאן, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת גבינה עם קרמל פרליין, עוגת גבינה פקאן-פרלין עם רוטב קרמל, ו עוגת גבינה עם פאדג'חם ורוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תרסיס התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים תערובת עוגיות בקערה; לחתוך חמאה באמצעות בלנדר מאפה או מזלג עד התערובת מתפוררת. שמור תערובת 1 1/2 כוסות לציפוי. לחץ על הנותרים תערובת בתחתית מחבת.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, סוכר, קמח, 1/4 כוס ציפוי קרמל, וניל וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
מורחים תערובת גבינת שמנת באופן שווה על בסיס עוגיות אפוי חלקית.
מפזרים ציפוי פירור שמור, אגוזי פקאן ופיסות טופי.
אופים 35 עד 40 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב 30 דקות. מקררים כ 2 שעות או עד צונן.
טפטוף עם ציפוי קרמל 1/4 כוס הנותרים. עבור ברים, לחתוך 9 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה במקרר.