קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טקיטוס עוף אפוי קרמי

טקיטוס עוף אפוי קרמי
המתכון עוף מוקרם אפוי Taquitos יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 30 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 133 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת שמנת, טורטיות קמח, עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טקיטוס עוף מוקרם אפוי, טקיטוס עוף מוקרם אפוי, ו טקיטוס עוף מוקרם אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 400°f. קו גיליון עוגיות עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד עוף, גבינת שמנת וכוס 1/4 של הסלסה. טעם spiciness; להוסיף יותר סלסה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
עוף שלםעוף שלם
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מברשת קלה כל טורטייה משני הצדדים עם שמן זית או תרסיס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שמן זיתשמן זית
טורטיהטורטיה
4
מניחים 2 כפות תערובת עוף במרכז כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
עוף שלםעוף שלם
5
להפשיל; מקום על גיליון עוגיות, צד התפר למטה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים 15 עד 20 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.