טקס-מקס פטי נמס
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תן טקס-מקס פטי נמס לנסות. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 3. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 39 גרם חלבון, 56 גרם שומן, ובסך הכל 802 קלוריות. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. 190 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. צאו לחנות ואספו פלפלי צ'יפוטלה ברוטב אדובו, תערובת תיבול צ' ילי, גבינת פפרג'ק ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 91%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טקס-מקס נמס, חציל טקס-מקס נמס, ו פטי נמס.
הוראות
מערבבים יחד את הבשר הטחון, תערובת תיבול הצ 'ילי, 2 פלפלי צ' יפוטלה טחונים עם רוטב אדובו, והבירה בקערה. מחלקים את התערובת באופן שווה לשלוש קציצות.
מערבבים יחד את המיונז ופלפל צ ' יפוטלה טחון 1 עם רוטב אדובו בקערה קטנה. מחלקים את התערובת בין פרוסות הלחם ומורחים בצורה אחידה.
מניחים פרוסת גבינת פלפל על גבי תערובת המיונז על כל פרוסת לחם.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הקציצות במחבת עד שהן כבר לא ורודות במרכז, 5 עד 7 דקות מכל צד לכל הכבוד.
מוציאים כל המבורגר לפרוסת לחם, מכניסים אותם לפרוסות הנותרות.
מסננים את המחבת ושומרים 2 כפות מהשומן.
מחממים את השומן השמור במחבת על אש בינונית-גבוהה. צולים את הכריכים במחבת עד שהלחם מזהיב והגבינה נמסה, 1 עד 2 דקות לכל צד.