קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות18
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

טראפלס שוקולד גרנד מרנייה עם פיסטוקים

טראפלס שוקולד גרנד מרנייה עם פיסטוקים
טראפלס שוקולד גרנד מרנייה עם פיסטוקים דורשים כ -4 שעות ו-45 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 328 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . המתכון הזה משרת 18. גשו לסופר וקנו מלח, שמנת כבדה, שוקולד חצי מתוק ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . רק כמה אנשים באמת אהבו את המשקה הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כמהין גרנד מרנייה פיסטוק , עוגת גבינה גרנד מרנייה שוקולד צ'יפס , וטורט גרנד מרנייה שוקולד ווניל .

הוראות

1
קוצצים את השוקולד ומכניסים לקערה חסינת חום. מביאים את השמנת הכבדה, החמאה והמלח לרתיחה בסיר על אש בינונית; יוצקים על השוקולד ומניחים לשבת עד להמסה מלאה, כ-10 דקות. מערבבים בעזרת מרית גומי או מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. (אם יש צורך, יש לחמם במיקרוגל במרווחים של 20 שניות עד שהשוקולד נמס.)
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
טורפים פנימה את תמצית הווניל והגראנד מרנייה. מערבבים עד שהגנאש חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
Grand MarnierGrand Marnier
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
יוצקים לתבנית אפייה רדודה ומקררים עד להתייצבות, לפחות 3 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מגלגלים כפות מהגנאש ל-18 עד 24 כדורים, ואז מגלגלים בפיסטוקים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד להתייצבות, לפחות שעה או לילה. (כדי להכין אותם מראש, מגלגלים לכדורים אך לא מצפים; מכסים ומקפיאים עד שבועיים.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
הניחו בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות לפני חשיפה, ואז גלגלו בציפוי.)
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
7
צילום של ג'וני מילר