טרטופו גלידת OREO®
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך גלידת שוקולד, פטל, עוגיות אוריאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו חמאת בוטנים-קרם שמנת OREO® , עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
סקופ גלידה לתוך 6 כדורים, באמצעות 1/2-גביע גלידה סקופ.
מניחים על נייר שעווה מכוסה אפייה; לכסות. להקפיא 2 שעות או עד המשרד. ממיסים שוקולד בשמן בסיר קטן על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד. מגניב.
מניחים מדפים תיל מעל גיליונות גדולים של נייר שעווה.
הסר כדורי גלידה מן המקפיא; מקום על מתלה חוט. כף 1 כף ערימות כף. שוקולד נמס על כל כדור, ציפוי העליון בצד של כל כדור. להקפיא לפחות 1 שעה או עד המשרד.
כפית רוטב פטל על 6 מנות קינוח או צלחות.
חותכים כל tartufo במחצית או רבעים; לארגן על רוטב.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות אוריאו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "