טריאקי ירקות מוקפץ עם אטריות ראמן
טריאקי ירקות מוקפץ עם אטריות ראמן עשוי להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 155 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם מים, טריאקי baste שנרכש זיגוג, בוק צ'וי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טריאקי ירקות מוקפץ עם אטריות ראמן, מהיר 10 דקות שרימפס טריאקי מוקפץ, ו מקפיץ אטריות קישואים (קל + Paleo) (מתכונים דומים).
הוראות
עלי בוק צ ' וי נפרדים מגבעולים.
חותכים עלים לחתיכות 2 אינץ; לחתוך גבעולים לפרוסות 1/4 אינץ'. תניח בצד.
לרסס מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול nonstick.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד חם.
מוסיפים גזר, פלפל וגבעולי בוק צ ' וי; מבשלים ומערבבים 3 דקות.
להוסיף מים; להגביר את החום גבוה. לשבור אטריות לחתיכות קטנות; להוסיף למים. השליכו מנות תיבול מתערובת מרק או מילואים לשימוש אחר. כיסוי; לבשל 3 דקות.
מוסיפים עלי בוק צ ' וי, נבטי שעועית ותירס. מערבבים ב baste teriyaki וזיגוג. מבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות או עד ירקות הם פריך רך תערובת מחוממת היטב.