קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

טרין גלידת מנטה-טראפל עם מנטה ורטבי שוקולד

טרין גלידת מנטה-טראפל עם מנטה ורטבי שוקולד
אם $1.44 למנה נופל בתקציב שלך, טרין גלידת מנטה-כמהין עם מנטה ורטבי שוקולד יכול להיות מרהיב ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך גלידה vanillan, סוכר, תמצית מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו כמהין בטעם דובדבנים ונענע נשיקת שוקולד חם עם קצפת מרשמלו, כמהין שוקולד-מנטה, ו עוגיות שוקולד-מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא קרם להתבשל בסיר גדול כבד; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הוסף שוקולד; בואו לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3
מקציפים עד שהתערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
להקציף לחלץ. להקפיא עד המשרד, על 4 שעות, או צמרמורת לילה.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
קו אפיית גיליון עם נייר כסף. טיפה scant 1 כף תערובת שוקולד עבור כל אחד 16 כמהין על גיליון מוכן. ידי אבק עם קקאו; רול תלוליות שוקולד לתוך סיבובים. לכסות ולהקפיא כמהין. כיסוי וצינה הנותרים תערובת שוקולד לרוטב. (כמהין ורוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
נייר אורזנייר אורז
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
קו 8 1/2x4 1/2x2 1/2 אינץ ' מחבת כיכר מתכת עם ניילון נצמד, משאיר שיפוץ ארוך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
מורחים 1/3 של גלידה (כ 1 2/3 כוסות) על החלק התחתון של מחבת מוכן. לחץ על 8 טראפלס בתבנית אקראית (ומרווח זה מזה) לשכבת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מורחים 1/2 של גלידה הנותרים מעל. לחץ על 8 פטריות כמהין שנותרו בתבנית אקראית (ומרווח זה מזה) לשכבת הגלידה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מורחים שאריות גלידה על פני. כיסוי טרין עם לעטוף פלסטיק הבליטה. להקפיא לפחות 6 שעות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
להביא סוכר ו 1/3 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
יוצקים סירופ לתוך בלנדר; מגניב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים עלי נענע לסירופ ומחית עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
4
להעביר רוטב לקערה; מגניב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
להקציף כדי להתמזג לפני השימוש.)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מערבבים רוטב שוקולד על אש נמוכה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
7
מעביר למגיש. להפוך גלידה טרין על מגש; לקלף את הפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
8
חותכים חציית טרין לפרוסות; מסדרים על צלחות.
9
רסס רוטב שוקולד ורוטב מנטה סביב טרין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
10
מבחן במטבח עצה:לעשות עבודה מהירה של ריכוך הגלידה על ידי מיקרוגל אותו במרווחים של עשר שניות על הגדרת הכוח הנמוכה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.