קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

טרין גלידת מנטה-טראפל עם מנטה ורטבי שוקולד

טרין גלידת מנטה-טראפל עם מנטה ורטבי שוקולד
אם $1.44 למנה נופל בתקציב שלך, טרין גלידת מנטה-כמהין עם מנטה ורטבי שוקולד יכול להיות מרהיב ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך גלידה vanillan, סוכר, תמצית מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו כמהין בטעם דובדבנים ונענע נשיקת שוקולד חם עם קצפת מרשמלו, כמהין שוקולד-מנטה, ו עוגיות שוקולד-מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא קרם להתבשל בסיר גדול כבד; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הוסף שוקולד; בואו לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3
מקציפים עד שהתערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להקציף לחלץ. להקפיא עד המשרד, על 4 שעות, או צמרמורת לילה.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
קו אפיית גיליון עם נייר כסף. טיפה scant 1 כף תערובת שוקולד עבור כל אחד 16 כמהין על גיליון מוכן. ידי אבק עם קקאו; רול תלוליות שוקולד לתוך סיבובים. לכסות ולהקפיא כמהין. כיסוי וצינה הנותרים תערובת שוקולד לרוטב. (כמהין ורוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
נייר אורזנייר אורז
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
קו 8 1/2x4 1/2x2 1/2 אינץ ' מחבת כיכר מתכת עם ניילון נצמד, משאיר שיפוץ ארוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
מורחים 1/3 של גלידה (כ 1 2/3 כוסות) על החלק התחתון של מחבת מוכן. לחץ על 8 טראפלס בתבנית אקראית (ומרווח זה מזה) לשכבת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מורחים 1/2 של גלידה הנותרים מעל. לחץ על 8 פטריות כמהין שנותרו בתבנית אקראית (ומרווח זה מזה) לשכבת הגלידה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מורחים שאריות גלידה על פני. כיסוי טרין עם לעטוף פלסטיק הבליטה. להקפיא לפחות 6 שעות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
להביא סוכר ו 1/3 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים סירופ לתוך בלנדר; מגניב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים עלי נענע לסירופ ומחית עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
4
להעביר רוטב לקערה; מגניב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להקציף כדי להתמזג לפני השימוש.)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מערבבים רוטב שוקולד על אש נמוכה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
7
מעביר למגיש. להפוך גלידה טרין על מגש; לקלף את הפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
8
חותכים חציית טרין לפרוסות; מסדרים על צלחות.
9
רסס רוטב שוקולד ורוטב מנטה סביב טרין.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
10
מבחן במטבח עצה:לעשות עבודה מהירה של ריכוך הגלידה על ידי מיקרוגל אותו במרווחים של עשר שניות על הגדרת הכוח הנמוכה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.