יוגורט דבש ג'לי עם תותים וורדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ג'לי דבש יוגורט עם תותים וורדים. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי ורדים, סוכר, וניל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו יוגורט פאנה קוטה עם תותים צלויים בדבש, תותים טריים עם יוגורט ג'ינג'ר דבש יווני, ו תותים, אגוזי לוז ויוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
שים ג ' לטין ו 1/2 כוס מים בסיר קטן ולתת לרכך במשך כמה דקות. בינתיים, יוצקים קרם ווניל לתוך קערה בינונית ולהשתמש מיקסר חשמלי כדי שוט התערובת לתוך פסגות רכות.
תערובת ג 'לטין חום בעדינות על אש נמוכה עד ג' לטין מתמוסס לחלוטין. מערבבים דבש ומלח; להסיר מן החום.
מקציפים יוגורט בקערה בינונית.
לטאטא קצת יוגורט לתוך תערובת ג ' לטין-דבש; ואז לטאטא את התערובת לתוך שאר יוגורט. מקפלים קצפת לתערובת יוגורט ושופכים לתוך 6 ב. מחבת עוגה. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד סט, לפחות 1 שעה.
מערבבים תותים, סוכר ומי ורדים בקערה קטנה ומערבבים בעדינות. (אם אתה רוצה קצת סירופ, לתת תערובת לשבת במשך 20 עד 30 דקות לפני ההגשה.)
כדי unmold, לטבול מתחת למחבת עוגה בקערה גדולה של מים חמים במשך דקה בערך.
הסר מהמים ולהגדיר צלחת הגשה כלפי מטה על גבי. מחזיק צלחת במקום, להפוך במהירות מחבת עוגה לשחרר ג ' לי (מחבת הקש במידת הצורך). למעלה עם תותים ועלי כותרת של ורדים.