יוגורט דבש יווני
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שקדים, דבש, יוגורט וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: יוגורט יווני עם דבש ואגוזים, יוגורט יווני עם אוכמניות ודבש, ו יוגורט יווני חרדל דבש.
הוראות
מניחים מסננת בקערה בינונית. מסננת קו עם 4 שכבות של cheesecloth, המאפשר cheesecloth להאריך על קצוות חיצוניים.
יוגורט כפית למסננת. מכסים בחופשיות בניילון נצמד; מקררים 12 שעות.
מניחים אגוזים במחבת יבשה מעל חום בינוני גבוה. טוסט האגוזים, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות או עד הזהב.
כפית 1/2 כוס מרוקן יוגורט לתוך כל אחד 4 מנות, ולהשליך נוזל. למעלה כל קערה עם 1 כף דבש 1 כפית שקדים קלויים.
מקשטים עם עלי נענע, אם תרצה.
הערה: ברגע יוגורט ממוקם צלחת הגשה, אם יש נוזל עודף, זה יכול להיות מוסר על ידי קרישה בעדינות עם מגבת נייר.