יוגורט יווני פאדג'פופס
פופ יוגורט פאדג'יווני עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 55 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 222 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ואספו אחוז חלב, אחוז יוגורט יווני, סוכר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו בריא יוגורט פאדג'פופס, הכינו פופס יוגורט יווני משלכם, ו ברי טוב יוגורט יווני אבא (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים את השוקולד צ ' יפס לקערת ערבוב זכוכית בינונית. הניחו בצד.
שלב את החלב, אבקת הקקאו, הסוכר, הווניל ו 1/4 כפית מלח בסיר בינוני על אש בינונית.
מקציפים כל הזמן עד שהקקאו נמס והתערובת מגיעה לרתיחה, 5 עד 7 דקות.
מסירים מהאש ויוצקים את תערובת החלב על השוקולד.
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ואז לטאטא בעדינות עד שכל השוקולד נמס.
מקציפים פנימה את היוגורט עד לקבלת תערובת חלקה ומעורבבת, ואז מצננים לחלוטין.
מחלקים את התערובת באופן שווה בין שמונה תבניות ארטיק (בערך 1/3 כוס לכל פופ) ומקפיאים עד למוצק, לפחות 5 שעות. (הם ימשיכו עד חודש.) רגע לפני ההגשה, הפעל בקצרה את התבניות מתחת למים חמים כדי לשחרר את הקופצים.