זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 91%. נסו סלט פסטה אלה ירוקה, סלט פסטה שרימפס עם רוטב אלילה ירוק, ו מילקשייק אלה יווני (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הפסטה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים היטב מסננת להגדיר בכיור, לשטוף עם מים קרים ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר, ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים, ומביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיף את הברוקולי, להתאושש, קיטור עד רק מכרז, 2 עד 6 דקות בהתאם עובי. שוטפים את הברוקולי במים קרים, קוצצים דק ומוסיפים לפסטה.
Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero הן אפשרויות נהדרות עבור יוונית. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. אתה יכול לנסות Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.