קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות59
מגזין

יונה אפונה אורז (Arroz de Gandules)

יונה אפונה אורז (Arroz de Gandules)
יונה אפונה אורז (Arroz de Gandules) נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שמן צמחי, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: Arroz Con Gandules (אורז ואפונה יונה), Arroz con Gandules (אורז עם אפונה יונה), ו Arroz con Gandules (אורז עם אפונה יונה).

הוראות

1
שים את אפונה יונה ועלי דפנה בסיר גדול, מכסים עם 3 ליטרים של מים קרים, ומניחים מעל חום בינוני. מכסים ומבשלים את השעועית עד למכרז, על 1 1/2 שעות. בדוק את המים מעת לעת; להוסיף יותר, f הכרחי, כדי לשמור על האפונה מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יונהאפונה יונה
עלי דפנהעלי דפנה
שעועיתשעועית
מיםמים
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים את אפונה יונה ושומרים 4 כוסות של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יונהאפונה יונה
3
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מעיל תנור הולנדי גדול או סיר ovenproof אחר עם שמן achiote ומניחים על חום בינוני. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים את הבצל, השום והפלפלים. לבשל, ערבוב, במשך 10 דקות, עד הירקות התרככו, מבלי לתת להם חום.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
AnnattoAnnatto
פלפליםפלפלים
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
יוצקים את מרק העוף וממשיכים לבשל עד שהנוזל מתאדה. מערבבים בכמון, כוסברה, וקיין.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
כוסברה.כוסברה.
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
כמוןכמון
6
מערבבים את האורז ואפונת יונים שמורות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יונהאפונה יונה
אורזאורז
7
יוצקים את שמורות 4 כוסות של אפונה יונה בישול נוזלי, מיץ לימון, ומלח; מערבבים הכל יחד. מכסים ואופים במשך 20 עד 30 דקות, עד שהאורז רך והנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
יונהיונה
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
כדי להפוך את שמן achiote, לשפוך את השמן וזרעי achiote בסיר או מחבת. מבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך 5 עד 10 דקות; השמן יהיה אדמדם כתום מן achiote. מסננים את השמן, להשליך את זרעי achiote ולהניח בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
AnnattoAnnatto
כתוםכתום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר