רוח קיץ הים תיכונית Tunan Entrée דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 771 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם פלפל, פלפל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר כקינוח. נסו רוח קיצית, פאנץ רוח קיץ, ו קיץ בריזה סלט עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
קוסקוס-
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
2
מניחים קוסקוס בסיר ומוסיפים 2 כוסות של מלאי ירקות, 1 כפות חמאה, 1 כפית מלח, 1 כף שמן זית, 1/8 כפית כורכום, ומבשלים עד כמעט נעשה; מערבבים ומוסיפים מים לפי הצורך (לקרוא הוראות על החבילה, לא להוסיף חבילת תבלינים אם כלול);
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
כורכום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים ומערבבים לתוך אגוזים פיסטוק קוסקוס מבושלים, פלפלים, בצל אביב, 1/8 כוס זיתים קלמטה קצוצה, טרגון, 1 כף גרידת תפוזים ולשמור חם.VELOUTE רוטב-לעשות רביכה על ידי היתוך 1-2 כפות של חמאה במחבת. בהדרגה להוסיף קצת קמח ומערבבים כל הזמן עד חלקה (כדי להשיג את העקביות הנכונה, לא לשרוף, אין גושים); ואז לאט להוסיף את מניית ירקות 1 כוס חם, מערבבים ולוודא שאין גושים, להוסיף 1/8 כוס יין מרסלה; העונה עם 1 כפית מלח לפי הטעם, להוסיף 1-2 sprigs טרגון. המשך לערבב עד עקביות נאותה עבור רוטב עבה מושגת;
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס מבושל
זיתי קלמטה
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
בצל אביב
אטריות ריגטוני מיובשות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
גרידה כתומה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף 2 כפות צלפים; להפריש ולשמור חם.דגים-להשרות את הדגים בקערה גדולה על ידי הוספת 2 כפות מיץ לימון/לימון, לזרוק ולהשאיר במשך 1/2 שעה; ואז למקם את סטייקים טונה על גריל פחם,למרוח עם חמאה ו / או משולב שמן זית, העונה לפי הטעם עם 1 כפית מלח ופלפל 1 כפית. הפעל רק פעם אחת על הגריל (או מחבת) ושוב עונה לפי הטעם; לא לבשל סטייקים טונה, לוודא בפנים הוא ורוד מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
סטייק טונה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
הסר.צלחת-במרכז צלחת גדולה להוסיף על 3/4 עד 1 כוס או יותר של קוסקוס מבושל, וליצור מעגל; סביב הצדדים להוסיף, זיתים כל קלמטה, גבינת פטה מתפוררת, פרוסות וחלק רוטב הסטייק Veloute; על גבי מקום הקוסקוס אחד מבושל טונה, קצת רוטב Veloute ומפזרים גרידת תפוזים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
זיתי קלמטה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
גרידה כתומה
סטייק טונה
מלח דק, לשולי הכוסות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מגישים עם יין לבן וליהנות!.הערות: שוב לא לבשל את סטייקים טונה. במקום לצלות אתה יכול פאן ומטגנים או לצלות את הסטייקים על ידי הוספת חמאה/שמן זית ועונה לפי הטעם. לבסוף, אם אתה מעדיף אתה יכול להחליף 2 ק " ג של שרימפס במקום סטייקים טונה; להסיר את הקליפות, זנב, devein ולאחר מכן לחתוך לאורכו מעט.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונה
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.