קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

ים תיכוני רוח קיץ טונה Entrée

ים תיכוני רוח קיץ טונה Entrée
רוח קיץ הים תיכונית Tunan Entrée דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 771 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם פלפל, פלפל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר כקינוח. נסו רוח קיצית, פאנץ רוח קיץ, ו קיץ בריזה סלט עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוסקוס-
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
2
מניחים קוסקוס בסיר ומוסיפים 2 כוסות של מלאי ירקות, 1 כפות חמאה, 1 כפית מלח, 1 כף שמן זית, 1/8 כפית כורכום, ומבשלים עד כמעט נעשה; מערבבים ומוסיפים מים לפי הצורך (לקרוא הוראות על החבילה, לא להוסיף חבילת תבלינים אם כלול);
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
כורכוםכורכום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים ומערבבים לתוך אגוזים פיסטוק קוסקוס מבושלים, פלפלים, בצל אביב, 1/8 כוס זיתים קלמטה קצוצה, טרגון, 1 כף גרידת תפוזים ולשמור חם.VELOUTE רוטב-לעשות רביכה על ידי היתוך 1-2 כפות של חמאה במחבת. בהדרגה להוסיף קצת קמח ומערבבים כל הזמן עד חלקה (כדי להשיג את העקביות הנכונה, לא לשרוף, אין גושים); ואז לאט להוסיף את מניית ירקות 1 כוס חם, מערבבים ולוודא שאין גושים, להוסיף 1/8 כוס יין מרסלה; העונה עם 1 כפית מלח לפי הטעם, להוסיף 1-2 sprigs טרגון. המשך לערבב עד עקביות נאותה עבור רוטב עבה מושגת;
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס מבושלקוסקוס מבושל
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
בצל אביבבצל אביב
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
גרידה כתומהגרידה כתומה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף 2 כפות צלפים; להפריש ולשמור חם.דגים-להשרות את הדגים בקערה גדולה על ידי הוספת 2 כפות מיץ לימון/לימון, לזרוק ולהשאיר במשך 1/2 שעה; ואז למקם את סטייקים טונה על גריל פחם,למרוח עם חמאה ו / או משולב שמן זית, העונה לפי הטעם עם 1 כפית מלח ופלפל 1 כפית. הפעל רק פעם אחת על הגריל (או מחבת) ושוב עונה לפי הטעם; לא לבשל סטייקים טונה, לוודא בפנים הוא ורוד מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
סטייק טונהסטייק טונה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
הסר.צלחת-במרכז צלחת גדולה להוסיף על 3/4 עד 1 כוס או יותר של קוסקוס מבושל, וליצור מעגל; סביב הצדדים להוסיף, זיתים כל קלמטה, גבינת פטה מתפוררת, פרוסות וחלק רוטב הסטייק Veloute; על גבי מקום הקוסקוס אחד מבושל טונה, קצת רוטב Veloute ומפזרים גרידת תפוזים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
גרידה כתומהגרידה כתומה
סטייק טונהסטייק טונה
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מגישים עם יין לבן וליהנות!.הערות: שוב לא לבשל את סטייקים טונה. במקום לצלות אתה יכול פאן ומטגנים או לצלות את הסטייקים על ידי הוספת חמאה/שמן זית ועונה לפי הטעם. לבסוף, אם אתה מעדיף אתה יכול להחליף 2 ק " ג של שרימפס במקום סטייקים טונה; להסיר את הקליפות, זנב, devein ולאחר מכן לחתוך לאורכו מעט.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

4סטייקים טונה, 2 ק סטייקים טונה, 2 ק "ג, לחתוך ל 4 חתיכות קטנות (תחליף 4 ק" ג, 4 חתיכות גדולות)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל, קצוץ (צבעוני)פלפל, קצוץ (צבעוני)5(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה2(חוֹרֶף)3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פטה, מתפוררת (צרפתית, פחות מלוח)גבינת פטה, מתפוררת (צרפתית, פחות מלוח)2(חוֹרֶף)קמחקמח306 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזית קלמטה, בורות להסיר, קצוץ גסזית קלמטה, בורות להסיר, קצוץ גס16זיתי קלמטהזיתי קלמטה4(חוֹרֶף)מיץ ליים (מרינדה) או 4 כפות מיץ לימון (מרינדה)מיץ ליים (מרינדה) או 4 כפות מיץ לימון (מרינדה)306 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין מרסלהיין מרסלה3(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)3(חוֹרֶף)גרידה כתומהגרידה כתומה2ולנסיה תפוזים, לחתוך לפרוסות עגולות 1/2, טריזיםולנסיה תפוזים, לחתוך לפרוסות עגולות 1/2, טריזים11 קילו קישואים,8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס306 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוז פיסטוק, פגזים הוסרואגוז פיסטוק, פגזים הוסרו4(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2בצל אביב, ניקה וקצוץ (אורכי 1/2 אינץ')בצל אביב, ניקה וקצוץ (אורכי 1/2 אינץ')2(חוֹרֶף)טרגון, 2 גבעוליםטרגון, 2 גבעולים2(חוֹרֶף)טרגון טרי (תחליף 1 כף טרגון יבש)טרגון טרי (תחליף 1 כף טרגון יבש)0(יכול להיות או להרחיק)כורכוםכורכום9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי ירקות (קולג'אין גן מרק ירקות 14 1/2 עוז. שווה לשתי כוסות)מלאי ירקות (קולג'אין גן מרק ירקות 14 1/2 עוז. שווה לשתי כוסות)

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.