קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

יער שחור חג המולד עוגה גדם

יער שחור חג המולד עוגה גדם
מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מספק כ 10 מנות . גשו לסופר וקנו קמח, דובדבנים בסירופ כבד, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת שוקולד צ'יפס דלעת עם Beurre Noisette חמאה עבור גזע עץ חג המולד, עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, ו עוגת היער השחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור העוגה: 1
2
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לגזור 2 (8 אינץ') סיבובים של נייר קלף. מעטה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה, מניחים את הסיבובים במחבתות, ומעילים את הקלף עם חמאה יותר. מכסים את המחבתות והקלף בקמח ומקישים כל עודף; מניחים בצד.2Bring המים לרתיחה מעל חום גבוה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
הסר מהחום, להוסיף את השוקולד וקקאו, ולהקציף עד חלקה; להפריש להתקרר במשך 10 דקות.3
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
לטאטא יחד את הקמח הנמדד, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב; להפריש.4
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניחים את החמאה הנמדדת והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד רכות ואור בצבע, על 5 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.5 return המערבל למהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
הוסף את הביצים 1 בכל פעם, ומאפשר לכל אחד לשלב באופן מלא לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מוסיפים את השמנת החמוצה והוניל ומכים עד רק בשילוב (התערובת תיראה מעט מקושקשת). עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.6
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
להוסיף שליש מתערובת הקמח השמורה ולהפוך את המיקסר למהירות נמוכה, ערבוב עד הקמח הוא פשוט משולב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים חצי מתערובת השוקולד המקורר ומערבבים עד רק incorporated. המשך עם תערובת הקמח הנותרים ותערובת שוקולד, לסירוגין בין כל וכלה בקמח, עד שכל המרכיבים משולבים והתערובת חלקה. עצור את המיקסר, להסיר את הקערה, ומערבבים בכל רצועות הקמח שנותרו ביד, וודא לגרד את החלק התחתון של הקערה.7 לחלק את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות ולהפיץ אותו לשכבות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
אופים אותם זה לצד זה על המדף במשך 15 דקות. לסובב את המחבתות משמאל לימין ולהמשיך לאפות עד הקצוות עוגה מעט למשוך מן המחבתות בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא יבש עם רק כמה פירורים, על 14 עד 15 דקות יותר.8
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
הסר את המחבתות מהתנור ולתת להם להתקרר על מתלה תיל במשך 45 דקות. הפעל סכין סביב ההיקף של כל עוגה, להפוך אותם על המדף, לאט לקלף ולהשליך את סיבובים קלף. הפוך את העוגות ולתת להם להתקרר לחלוטין. בינתיים, תכין את הסירופ.עבור דובדבנים וסירופ: 1
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מניחים מסננת משובחת על סיר קטן ושופכים את הדובדבנים והסירופ שלהם דרך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
14
חותכים את הדובדבנים לשניים ומניחים אותם בקערה בינונית.2Bring הסירופ לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מופחת 1/3 כוס, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
הסר מהחום ומערבבים את הקירש ומיץ לימון.3
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
קירשהקירשה
16
מוסיפים 2 כפות של הסירופ לדובדבנים שמורים ומערבבים לשלב; להפריש. מניחים בצד את הסירופ שנותר עד מוכן להרכיב את העוגה, לתת לו להתקרר לחלוטין, על 30 דקות. בינתיים, להפוך את מילוי הקצפת.עבור מילוי קצפת: 1
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
17
מניחים את הסוכר ואת קורנפלור בסיר קטן. תוך ערבוב כל הזמן, יוצקים 1/4 כוס של הקרם.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
18
מניחים את המחבת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, להביא לרתיחה (זה יהיה גבשושי, אבל יהיה להחליק).
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
הסר מהחום, מערבבים את הוניל, ולתת מגניב לחלוטין, כ -30 דקות. בינתיים, מניחים את הנותרים 3/4 כוס קרם בקערה של מערבל לעמוד להכניס למקרר.2כאשר תערובת קורנפלור-קרם יש מקורר, להתאים את הקערה הצוננת של שמנת על מערבל לעמוד. באמצעות הקובץ המצורף whisk, לטאטא על מהירות בינונית עד מסלולים מתחילים להראות בקרם, על 40 עד 60 שניות. עם המיקסר עדיין על, לאט להוסיף את תערובת קורנפלור ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות טופס, על 30 עד 60 שניות יותר. להכניס למקרר עד מוכן להרכיב את cake.To להרכיב:1כאשר העוגות קרירות, להשתמש סכין משונן לקצץ שכבה דקה מהחלק העליון של כל לחשוף את הפנים; להשליך את שאריות ולהגדיר את העוגות בצד. באמצעות שיפוד, לתקוע חורים בכל רחבי החלק העליון של העוגות, הולך בערך באמצע השכבות. 2
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
20
מניחים 1 שכבת עוגה לחתוך בצד על דוכן עוגה או צלחת הגשה. השתמש במברשת מאפה כדי לצחצח מחצית הסירופ שמורות על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
21
מורחים מחצית הקצפת באופן שווה על גבי זה, משאיר גבול 3/4 אינץ'. באמצעות כפית מחוררת, לפזר באופן שווה את הדובדבנים השמורים על הקרם, משאיר כל סירופ בקערה. לגרוף את הקצפת הנותרים על הדובדבנים ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו, משאיר גבול 3/4 אינץ'. 3
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
22
מניחים את העוגה השנייה עגול לחתוך בצד למעלה על גבי קצפת ולחץ למטה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
23
מברישים את העוגה עם החצי הנותר של הסירופ. 4באמצעות כל הציפוי, באופן שווה מעיל את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. כדי ליצור את אפקט עץ-גדם, להשתמש בקצה מרית אופסט לעשות קווים אנכיים רדודים בצד של העוגה, מרווחים את הקווים על 1/2 אינץ ' זה מזה ומנגב את המרית נקי על מגבת נייר לח כל כמה swipes. לאחר מכן השתמש בסכין שולחן לעשות קווים אנכיים עמוקים, דקים יותר בסילופים הרדודים, ריווח אותם על 1 אינץ ' זה מזה. באמצעות הקוצים של מזלג, לצייר מעגלים קונצנטריים בציפוי על גבי העוגה. 5
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
24
מברישים את ענפי הרוזמרין בכל רחבי עם ביצה לבן ומניחים אותם על צלחת גדולה. אבק אותם עם אבקת סוכר עד מצופה לחלוטין, רועד את עודף. לקשט את העוגה עם רוזמרין, חמוציות, פטריות מרנג.6
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
25
מגישים מיד או להכניס למקרר עד 1 יום. אם מקורר, לתת את העוגה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני ההגשה.
26
שתף מתכון זה
27
הדפס
28
דוא " ל
29
שמור (119)

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דובדבנים מתוקים כהים בסירופ כבדדובדבנים מתוקים כהים בסירופ כבד2מתכונים ציפוי שוקולד מריר-מתוקמתכונים ציפוי שוקולד מריר-מתוק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקירש או ליקר בטעם דובדבןקירש או ליקר בטעם דובדבן1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קפואהאפונה קפואה10חמוציות טריותחמוציות טריות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו הולנדית תהליךאבקת קקאו הולנדית תהליך1כף. חומץ ביין אדוםביצה לבנה, בטמפרטורת החדרביצה לבנה, בטמפרטורת החדר3largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת יותר לפי הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת יותר לפי הצורך4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד קרקרם כבד קר11 כף אורגנו מיובשמיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי10שרימפס וורידיםפטריות מרנגפטריות מרנג2אינצ ' ים10 ענפי רוזמרין טריים10 ענפי רוזמרין טריים1חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדרשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדר122 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח( 1 1/2 מקלות), בטמפרטורת החדר, ועוד לפי הצורךחמאה ללא מלח( 1 1/2 מקלות), בטמפרטורת החדר, ועוד לפי הצורך113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד לא ממותק, קצוץ דקשוקולד לא ממותק, קצוץ דק1חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house2חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house2961 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת