יער שחור חג המולד עוגה גדם
מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מספק כ 10 מנות . גשו לסופר וקנו קמח, דובדבנים בסירופ כבד, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת שוקולד צ'יפס דלעת עם Beurre Noisette חמאה עבור גזע עץ חג המולד, עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, ו עוגת היער השחור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
לגזור 2 (8 אינץ') סיבובים של נייר קלף. מעטה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה, מניחים את הסיבובים במחבתות, ומעילים את הקלף עם חמאה יותר. מכסים את המחבתות והקלף בקמח ומקישים כל עודף; מניחים בצד.2Bring המים לרתיחה מעל חום גבוה בסיר בינוני.
הסר מהחום, להוסיף את השוקולד וקקאו, ולהקציף עד חלקה; להפריש להתקרר במשך 10 דקות.3
לטאטא יחד את הקמח הנמדד, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב; להפריש.4
מניחים את החמאה הנמדדת והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד רכות ואור בצבע, על 5 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.5 return המערבל למהירות בינונית.
הוסף את הביצים 1 בכל פעם, ומאפשר לכל אחד לשלב באופן מלא לפני הוספת הבא.
מוסיפים את השמנת החמוצה והוניל ומכים עד רק בשילוב (התערובת תיראה מעט מקושקשת). עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.6
להוסיף שליש מתערובת הקמח השמורה ולהפוך את המיקסר למהירות נמוכה, ערבוב עד הקמח הוא פשוט משולב.
מוסיפים חצי מתערובת השוקולד המקורר ומערבבים עד רק incorporated. המשך עם תערובת הקמח הנותרים ותערובת שוקולד, לסירוגין בין כל וכלה בקמח, עד שכל המרכיבים משולבים והתערובת חלקה. עצור את המיקסר, להסיר את הקערה, ומערבבים בכל רצועות הקמח שנותרו ביד, וודא לגרד את החלק התחתון של הקערה.7 לחלק את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות ולהפיץ אותו לשכבות אפילו.
אופים אותם זה לצד זה על המדף במשך 15 דקות. לסובב את המחבתות משמאל לימין ולהמשיך לאפות עד הקצוות עוגה מעט למשוך מן המחבתות בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא יבש עם רק כמה פירורים, על 14 עד 15 דקות יותר.8
הסר את המחבתות מהתנור ולתת להם להתקרר על מתלה תיל במשך 45 דקות. הפעל סכין סביב ההיקף של כל עוגה, להפוך אותם על המדף, לאט לקלף ולהשליך את סיבובים קלף. הפוך את העוגות ולתת להם להתקרר לחלוטין. בינתיים, תכין את הסירופ.עבור דובדבנים וסירופ: 1
מניחים מסננת משובחת על סיר קטן ושופכים את הדובדבנים והסירופ שלהם דרך המסננת.
חותכים את הדובדבנים לשניים ומניחים אותם בקערה בינונית.2Bring הסירופ לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מופחת 1/3 כוס, על 10 עד 12 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את הקירש ומיץ לימון.3
מוסיפים 2 כפות של הסירופ לדובדבנים שמורים ומערבבים לשלב; להפריש. מניחים בצד את הסירופ שנותר עד מוכן להרכיב את העוגה, לתת לו להתקרר לחלוטין, על 30 דקות. בינתיים, להפוך את מילוי הקצפת.עבור מילוי קצפת: 1
מניחים את הסוכר ואת קורנפלור בסיר קטן. תוך ערבוב כל הזמן, יוצקים 1/4 כוס של הקרם.
מניחים את המחבת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, להביא לרתיחה (זה יהיה גבשושי, אבל יהיה להחליק).
הסר מהחום, מערבבים את הוניל, ולתת מגניב לחלוטין, כ -30 דקות. בינתיים, מניחים את הנותרים 3/4 כוס קרם בקערה של מערבל לעמוד להכניס למקרר.2כאשר תערובת קורנפלור-קרם יש מקורר, להתאים את הקערה הצוננת של שמנת על מערבל לעמוד. באמצעות הקובץ המצורף whisk, לטאטא על מהירות בינונית עד מסלולים מתחילים להראות בקרם, על 40 עד 60 שניות. עם המיקסר עדיין על, לאט להוסיף את תערובת קורנפלור ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות טופס, על 30 עד 60 שניות יותר. להכניס למקרר עד מוכן להרכיב את cake.To להרכיב:1כאשר העוגות קרירות, להשתמש סכין משונן לקצץ שכבה דקה מהחלק העליון של כל לחשוף את הפנים; להשליך את שאריות ולהגדיר את העוגות בצד. באמצעות שיפוד, לתקוע חורים בכל רחבי החלק העליון של העוגות, הולך בערך באמצע השכבות. 2
מניחים 1 שכבת עוגה לחתוך בצד על דוכן עוגה או צלחת הגשה. השתמש במברשת מאפה כדי לצחצח מחצית הסירופ שמורות על העוגה.
מורחים מחצית הקצפת באופן שווה על גבי זה, משאיר גבול 3/4 אינץ'. באמצעות כפית מחוררת, לפזר באופן שווה את הדובדבנים השמורים על הקרם, משאיר כל סירופ בקערה. לגרוף את הקצפת הנותרים על הדובדבנים ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו, משאיר גבול 3/4 אינץ'. 3
מניחים את העוגה השנייה עגול לחתוך בצד למעלה על גבי קצפת ולחץ למטה בעדינות.
מברישים את העוגה עם החצי הנותר של הסירופ. 4באמצעות כל הציפוי, באופן שווה מעיל את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. כדי ליצור את אפקט עץ-גדם, להשתמש בקצה מרית אופסט לעשות קווים אנכיים רדודים בצד של העוגה, מרווחים את הקווים על 1/2 אינץ ' זה מזה ומנגב את המרית נקי על מגבת נייר לח כל כמה swipes. לאחר מכן השתמש בסכין שולחן לעשות קווים אנכיים עמוקים, דקים יותר בסילופים הרדודים, ריווח אותם על 1 אינץ ' זה מזה. באמצעות הקוצים של מזלג, לצייר מעגלים קונצנטריים בציפוי על גבי העוגה. 5
מברישים את ענפי הרוזמרין בכל רחבי עם ביצה לבן ומניחים אותם על צלחת גדולה. אבק אותם עם אבקת סוכר עד מצופה לחלוטין, רועד את עודף. לקשט את העוגה עם רוזמרין, חמוציות, פטריות מרנג.6
מגישים מיד או להכניס למקרר עד 1 יום. אם מקורר, לתת את העוגה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני ההגשה.