מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מספק כ 10 מנות . גשו לסופר וקנו קמח, דובדבנים בסירופ כבד, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת שוקולד צ'יפס דלעת עם Beurre Noisette חמאה עבור גזע עץ חג המולד, עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, ו עוגת היער השחור (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור העוגה: 1
2
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לגזור 2 (8 אינץ') סיבובים של נייר קלף. מעטה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה, מניחים את הסיבובים במחבתות, ומעילים את הקלף עם חמאה יותר. מכסים את המחבתות והקלף בקמח ומקישים כל עודף; מניחים בצד.2Bring המים לרתיחה מעל חום גבוה בסיר בינוני.
מניחים את החמאה הנמדדת והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד רכות ואור בצבע, על 5 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.5 return המערבל למהירות בינונית.
מוסיפים חצי מתערובת השוקולד המקורר ומערבבים עד רק incorporated. המשך עם תערובת הקמח הנותרים ותערובת שוקולד, לסירוגין בין כל וכלה בקמח, עד שכל המרכיבים משולבים והתערובת חלקה. עצור את המיקסר, להסיר את הקערה, ומערבבים בכל רצועות הקמח שנותרו ביד, וודא לגרד את החלק התחתון של הקערה.7 לחלק את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות ולהפיץ אותו לשכבות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
אופים אותם זה לצד זה על המדף במשך 15 דקות. לסובב את המחבתות משמאל לימין ולהמשיך לאפות עד הקצוות עוגה מעט למשוך מן המחבתות בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא יבש עם רק כמה פירורים, על 14 עד 15 דקות יותר.8
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר את המחבתות מהתנור ולתת להם להתקרר על מתלה תיל במשך 45 דקות. הפעל סכין סביב ההיקף של כל עוגה, להפוך אותם על המדף, לאט לקלף ולהשליך את סיבובים קלף. הפוך את העוגות ולתת להם להתקרר לחלוטין. בינתיים, תכין את הסירופ.עבור דובדבנים וסירופ: 1
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מניחים מסננת משובחת על סיר קטן ושופכים את הדובדבנים והסירופ שלהם דרך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה
14
חותכים את הדובדבנים לשניים ומניחים אותם בקערה בינונית.2Bring הסירופ לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מופחת 1/3 כוס, על 10 עד 12 דקות.
מוסיפים 2 כפות של הסירופ לדובדבנים שמורים ומערבבים לשלב; להפריש. מניחים בצד את הסירופ שנותר עד מוכן להרכיב את העוגה, לתת לו להתקרר לחלוטין, על 30 דקות. בינתיים, להפוך את מילוי הקצפת.עבור מילוי קצפת: 1
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 תותים קפואים ללא סוכר
17
מניחים את הסוכר ואת קורנפלור בסיר קטן. תוך ערבוב כל הזמן, יוצקים 1/4 כוס של הקרם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
18
מניחים את המחבת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, להביא לרתיחה (זה יהיה גבשושי, אבל יהיה להחליק).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
19
הסר מהחום, מערבבים את הוניל, ולתת מגניב לחלוטין, כ -30 דקות. בינתיים, מניחים את הנותרים 3/4 כוס קרם בקערה של מערבל לעמוד להכניס למקרר.2כאשר תערובת קורנפלור-קרם יש מקורר, להתאים את הקערה הצוננת של שמנת על מערבל לעמוד. באמצעות הקובץ המצורף whisk, לטאטא על מהירות בינונית עד מסלולים מתחילים להראות בקרם, על 40 עד 60 שניות. עם המיקסר עדיין על, לאט להוסיף את תערובת קורנפלור ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות טופס, על 30 עד 60 שניות יותר. להכניס למקרר עד מוכן להרכיב את cake.To להרכיב:1כאשר העוגות קרירות, להשתמש סכין משונן לקצץ שכבה דקה מהחלק העליון של כל לחשוף את הפנים; להשליך את שאריות ולהגדיר את העוגות בצד. באמצעות שיפוד, לתקוע חורים בכל רחבי החלק העליון של העוגות, הולך בערך באמצע השכבות. 2
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מניחים 1 שכבת עוגה לחתוך בצד על דוכן עוגה או צלחת הגשה. השתמש במברשת מאפה כדי לצחצח מחצית הסירופ שמורות על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
21
מורחים מחצית הקצפת באופן שווה על גבי זה, משאיר גבול 3/4 אינץ'. באמצעות כפית מחוררת, לפזר באופן שווה את הדובדבנים השמורים על הקרם, משאיר כל סירופ בקערה. לגרוף את הקצפת הנותרים על הדובדבנים ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו, משאיר גבול 3/4 אינץ'. 3
מניחים את העוגה השנייה עגול לחתוך בצד למעלה על גבי קצפת ולחץ למטה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
23
מברישים את העוגה עם החצי הנותר של הסירופ. 4באמצעות כל הציפוי, באופן שווה מעיל את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. כדי ליצור את אפקט עץ-גדם, להשתמש בקצה מרית אופסט לעשות קווים אנכיים רדודים בצד של העוגה, מרווחים את הקווים על 1/2 אינץ ' זה מזה ומנגב את המרית נקי על מגבת נייר לח כל כמה swipes. לאחר מכן השתמש בסכין שולחן לעשות קווים אנכיים עמוקים, דקים יותר בסילופים הרדודים, ריווח אותם על 1 אינץ ' זה מזה. באמצעות הקוצים של מזלג, לצייר מעגלים קונצנטריים בציפוי על גבי העוגה. 5
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחד
24
מברישים את ענפי הרוזמרין בכל רחבי עם ביצה לבן ומניחים אותם על צלחת גדולה. אבק אותם עם אבקת סוכר עד מצופה לחלוטין, רועד את עודף. לקשט את העוגה עם רוזמרין, חמוציות, פטריות מרנג.6
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
25
מגישים מיד או להכניס למקרר עד 1 יום. אם מקורר, לתת את העוגה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני ההגשה.