ירך חזיר בסגנון כפרי
חלצי חזיר בסגנון כפרי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.13 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 310 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חרדל הקרקע, מרק עוף, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתפוחי האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה די טוב. נסו חלצי חזיר בסגנון כפרי עם רוטב, חזיר חזיר בסגנון של פורצ'טה, ו ירך חזיר בסגנון קובני (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים צלי לשניים. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, אבקת הבצל והחרדל.
מוסיפים חזיר, מנה אחת בכל פעם, ומנערים לציפוי. במחבת גדולה, חזיר חום בשמן מכל הצדדים.
העברה ל-5 קילו. סיר איטי.
יוצקים מרק על חזיר. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 5-6 שעות או עד שהם רכים.
תנו לחזיר לעמוד 10-15 דקות לפני החיתוך.
זן בישול מיצים, הזמנת 2-1 / 2 כוסות מיצים; שומן רזה ממיצים שמורות.
מעבירים לסיר קטן. מביאים נוזלים לרתיחה.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מגישים חזיר ורוטב עם פירה אם רוצים.