ירך חזיר חוות ברוקולי
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 81% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: Rippli (צלעות חלציים / חזיר מעושן מותן), בשר חזיר בלסמי / Pesto Pack Wrap, ו חזיר ונקניק ממולא בשר חזיר ירך.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
חותכים את החזיר לאורכו ומשאירים עובי 1 אינץ ' של בשר ושוכבים שטוח על משטח נקי.
במעבד מזון, לשלב את הברוקולי עם 2 כפיות ראנץ לערבב ומיונז ולעבד עד חלקה. כפית את התערובת לתוך החלק התחתון של חזיר, רול, ולהדק עם קיסמים.
בקערה, לשלב תערובת החווה הנותרים ופירורי לחם ומערבבים היטב.
בנדיבות לצחצח את החרדל על כל חזיר ולגלגל את החזיר בתערובת פירורי לחם עד מצופה היטב.
להעביר חזיר למחבת צלייה בכושר עם מתלה.
צולים במשך 40 דקות, או עד טמפרטורה פנימית של 165 מעלות F הוא הגיע ואת הצלי הוא משחי יפה.
בואו בשר חזיר לעמוד 10 דקות לפני הסרת קיסמים חיתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1 אינץ'.