ירקות Biryani
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל ירקות Biryani. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בצל, חמאה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו ירקות biryani, איך לעשות ירקות dum biryani, קבולי ביריאני או קוולי ביריאני / חנה דאל ביריאני, ו ירקות Biryani (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולספוג אורז במשך 30 דקות; לנקז.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מטגנים זרעי כמון וציפורן במשך פחות מ 1 דקה.
מטגנים את הבצל, ערבוב כל הזמן, עד חום. מערבבים באורז ומטגנים במשך כ 1 דקה, ערבוב. מערבבים במים, מלח, garam masala, אבקת צ ' ילי וירקות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות, או עד שכל המים נספגים. קצפת עם מזלג ומערבבים חמאה לפני ההגשה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. את יכולה לנסות את ליאו סטין ויניארד צ ' נין בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.