קושיקשה
מוכן ב32 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

ירקות צ'או מיין

ירקות צ'או מיין
ירקות צ'או מיין לוקח בערך 32 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק עוף, גזר, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. נסו ירקות צ'או מיין, ירקות צ'או מיין, ו קל ירקות צ'או מיין עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את השעועית והגזר ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
מסננים ומכניסים לקערה של מים קרים עד קריר, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מסננים ומניחים בצד.
6
מחזירים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
מוסיפים את האטריות ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים, כ -5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מסננים ושוטפים במים קרים. מייבשים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
במחבת טפלון גדולה מחממים את השמן על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את האטריות, הג ' ינג ' ר והשום. מבשלים 2 דקות עד שהאטריות משחימות קלות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
מוסיפים את הפטריות, השעועית, הגזר וערמוני המים ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
12
מוסיפים את המרק, רוטב הויסין, רוטב הסויה והדבש. מביאים את התערובת לרתיחה ומערבבים עד מעט מופחת ועבה, כ 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
13
מעבירים את הצ ' או מיין לקערה גדולה ומקשטים בבצל הירוק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

צ ' או מיין בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. ל ריזלינג עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
דוקטור ריסלינג
דוקטור ריסלינג
"...ערך מורכב ויוצא דופן באופן מפתיע בריסלינג כמעט יבש... לימון, תפוח ירוק, אבן רטובה וניחוחות פרחוניים קלים ואחריהם חיך פריך ורווי צפחה וגימור של הדרים ותפוחים עסיסיים, שמני אגוזים, מלחים מינרליים ואבן רטובה..."היין הזה חייב להיות אחד העסקאות הטובות ביותר במוזל ריזלינג. ריזלינג 'המבוא' של ארנסט לוף מסומן בטעמים של אפרסק טרי ומשמש, המאוזן בכמות לא מבוטלת של חומציות מרעננת. אפריטיף נהדר."מגזין מזון ויין