ירקות צלויים על הגריל עם פסטו אגוז אורן
ירקות צלויים גריל עם Pesto אגוז אורן נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח ופלפל, זרעי טימין, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, גריל-עוף צלוי וירקות # SundaySupper, ו ירקות צלויים גריל וסלט קינואה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק את הגזרים וחתיכות גזר לבן עם כרוב ניצנים, דלעת סקווש, שאלוט, זרזי טימין ו 1/4 כוס שמן זית. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים גריל גז לחום גבוה (כ 425).
מקום 2 מחבתות גריל מחורר ישירות על הסבכה כדי לחמם במשך כ 10 דקות. מחלקים את הירקות בין מחבתות הגריל לבין הגריל על חום גבוה, ערבוב מפנה מדי פעם, עד שהם מכרז חרוך קלות כתמים, על 50 דקות. לחלופין, צולים את הירקות במחבת קלייה גדולה בתנור 425, ומערבבים אותם מדי פעם.
בינתיים, במחבת קטנה, חום 1 כף שמן זית.
מוסיפים את צנוברים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שהם משחימים קלות, על 2 דקות.
מוסיפים את החמאה ושום ומבשלים, ערבוב, עד צנוברים משחימים והשום הוא זהוב, על 2 דקות.
בואו מגניב, ואז להעביר למעבד מיני.
מוסיפים את הגבינה המגורדת ואת 3 כפות הנותרים של שמן זית דופק מחית עבות. מתבלים את הפסטו האורן עם מלח.
להעביר את הירקות לקערה גדולה לזרוק עם פסטו אגוז אורן.