כבד צרוב במחבת ברוטב צ'ילה האדום עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, כבד עגל, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו בקלה צרוב ברוטב צ'ילה.
הוראות
1
מחממים מחבת סאוט על אש בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים חמאה וקמח ומקציפים כדי להכין משחה. מבשלים את רביכה על חום בינוני-נמוך עד חום, לטאטא כדי למנוע clumping, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את שאר החומרים לרוטב. מבשלים במשך 5 דקות עד הרוטב הוא מעובה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
4
מחממים מחבת מעל חום גבוה. לדלות את חתיכות הכבד בקמח ולנער את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כבד
סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את השמן למחבת ומחממים בקצרה, ואז מוסיפים את חתיכות הכבד-ככל שאתה יכול להתאים בכל פעם מבלי להצטופף במחבת. מבשלים עד חום משני הצדדים, מרפרף רק פעם אחת, על 2 דקות.