כבש ובולגור ממולאים בלוט סקווש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כבש בולגור ממולאים אצטרובל סקווש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לכם סקווש בלוט, צימוקים זהובים, טלה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. נסו Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים, דלעת ממולאת עם בולגור ופטה, ו סקווש בלוט ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חצוי סקווש בלוט במחבת צלייה ולחלק את החמאה באופן שווה בין החצאים. צלי עד שרק מתחיל להיות רך, כ -20 דקות.
הסר מהתנור, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוף כמה שיותר סקווש ככל האפשר תוך שמירה על הצורה.
בקערה, לשלב סקווש scooped-out, טלה טחון, בצל, בולגור, כמון, צימוקים זהובים, וצביטות גדולות של מלח ופלפל. מחלקים תערובת בשר שווה בין חצאי סקווש ומניחים בחזרה בתנור עד מילוי מבושל לחלוטין, כ -30 דקות.
מגישים עם יין אדום בהיר וסלט ירוק גדול.