פיצה עוף ברביקיו
פיצה עוף ברביקיו עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פיצה אומנותית קרום, חזה עוף, כוסברהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: עוף צ'דר מנגל, המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר, ו סלט קצוץ עוף ברביקיו.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות f למחבת כהה או nonstick (425 מעלות F עבור כל המחבתות האחרות). תרסיס 15x10 אינץ ' מחבת עם צדדים עם ספריי בישול.
פרוש בצק במחבת; החל מהמרכז, לחץ על הבצק למלבן בגודל 15x10 אינץ'.
אופים על 8 דקות או עד חום בהיר.
בינתיים, בקערה בינונית, מניחים עוף ורוטב ברביקיו. באמצעות 2 מזלגות, לזרוק עד העוף מצופה ברוטב.
מפזרים 1 כוס הגבינה מעל הקרום. כפית ולהפיץ תערובת עוף באופן שווה על גבינות. למעלה עם בצל אדום ונותר 1 כוס גבינה.
אופים כ 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת. כדי לשרת, לחתוך 6 שורות על ידי 3 שורות.