קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

כבש יווני עם עשבי תיבול ושום

כבש יווני עם עשבי תיבול ושום
טלה יווני עם עשבי תיבול ושום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, יין, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו צלעות כבש שטופות בעשבי תיבול יווניים, רגל כבש עם שום ועשבי תיבול, ו רגל כבש עם שום ועשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את הטלה ואת טפיחה יבש; לקצץ את עודף שומן פני השטח. עם סכין קטנה, חדה, לחתוך חריצים על 1/2 אינץ ' רחב ועמוק בכל רחבי כבש ולהכניס רסיסי שום.
מרכיבים שתצטרך
2
בתבנית אפייה noncorrosive 9-by 13 אינץ ' או קערה גדולה, מערבבים יין, שמן זית, מיץ לימון, שרי, טימין,ספרי רוזמרין, 1/2 מלח כפית, ופלפל 1/4 כפית.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים כבש ופונים למעיל לחלוטין עם מרינדה. מכסים את הטלה וצינה, פונים מדי פעם, לפחות 2 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
4
הרם כבש ממרינדה ולפרוש שטוח על גריל ברביקיו משומן על מיטה מוצקה של גחלים בינוניות או חום בינוני על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ממש מעל רמת הגריל רק 4 עד 5 שניות). אם בישול על פחם, טיפה רוזמרין sprigs מן המרינדה על גחלים עבור עשן ארומטי, אם תרצה. תשליך את המרינדה. סגור מכסה ברביקיו. לבשל כבש, מפנה פעם אחת, עד מדחום מוכנס במרכז אוגרי חלק עבה 135 עבור בינוני נדיר (עדיין מעט ורוד; לחתוך לבדוק), 20 עד 35 דקות; חלקים דק ייעשה היטב.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר כבש ללוח חיתוך או מגש, לכסות בקלילות עם נייר כדי לשמור על חם, ולתת לעמוד 10 עד 15 דקות. חותכים בשר דק ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך