קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

כבש קלוי rumps עם תפוחי אדמה Niçoise כתוש

כבש קלוי rumps עם תפוחי אדמה Niçoise כתוש
כבש קלוי rumps עם תפוחי אדמה ניסואז כתוש יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון שחיפשת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 481 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. אם יש לך שום, זית, עכוזים של כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מתלה של מתכון כבש (עם תפוחי אדמה מרוסקים), סלט ניסואז כבש עם תפוחי אדמה ופול, ו כבש מטוגן עם צ'ילי, אננס מרוסק, עשב לימון וג' ינג'ר.

הוראות

1
קודם כל קונפי את השום.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2
מחממים את התנור ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
להפריד ולקלף את שיני. דרך קלה לעשות זאת היא על ידי הצבת כל ציפורן שטוחה על לוח, מניחים סכין גדולה וכבדה שטוחה על גבי ולנפץ למטה עם האגרוף הקמץ שלך. זה משחרר את העור. לאחר מכן לקצץ את הקצוות שורש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מחממים 4 כפות שמן זית במחבת קטנה, מבשלים את השום עד חום זהוב, ואז מעבירים למנת קלייה קטנה, מוסיפים קצת מלח ו -1 ענף של טימין וצולים בתנור כ -10 דקות עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר וקריר; השאר את התנור על מנת לצלות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה. עצה תפוחי אדמה ונענע ולהשאיר להתבשל במשך 15 דקות עד תפוחי אדמה הם פשוט במכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לנקז ולהשליך את המנטה. השאירו לעמוד במשך 10 דקות עד תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן, באמצעות סכין קטנה, חדה, לקלף את העור.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
להחזיר את תפוחי האדמה למחבת, באמצעות מזלג גדול, בערך למחוץ.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מערבבים בערך 3 כפות שמן זית, צלפים, אנשובי קצוץ, זיתים ו 3-4 שיני שום קונפי. למחוץ שוב עם המזלג. קוצצים את השרוויל או הפטרוזיליה ומערבבים יחד עם כמה תיבול. להפריש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
אנשוביאנשובי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ChervilChervil
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
10
לקצץ כל עודף שומן מן השכבה העליונה של כבש, משאיר קצת על לבישול. להבקיע את החלק העליון בצלב עם סכין חדה. עונה היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
מחממים מחבת כבדה המבוססת ללא מקל עד חם מאוד, מוסיפים 2 כפות שמן, ואז מבשלים את הטלה, צד שומן למטה. לטחון היטב ולהפעיל את כל ארבעת הצדדים עד השחמה יפה בכל רחבי (כ 4 דקות) ואז להסיר מחבת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מסדרים את הקורנית הנותרת ואת הרוזמרין במגש קלייה (או למחבת אם הוא עמיד) לעשות 4 ערימות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מניחים חתיכת טלה על גבי כל אחד. צלי בתנור במשך 15-20 דקות עד מבושל בינוני, ואז לתת את שאר הבשר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
כדי לשרת, כפית חלק תפוח אדמה על כל צלחת. מסדרים את העגבניות, קישואים ושעועית סביבו או רק סלט פשוט, אם אתה מעדיף. חותכים את הטלה באלכסון, מאוורר על גבי, ואז לטפטף עם כל מיצי בשר. מעל כל חתיכת טלה עם קצת יותר קונפי שום.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות