כבש קלוי rumps עם תפוחי אדמה Niçoise כתוש
כבש קלוי rumps עם תפוחי אדמה ניסואז כתוש יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון שחיפשת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 481 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. אם יש לך שום, זית, עכוזים של כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מתלה של מתכון כבש (עם תפוחי אדמה מרוסקים), סלט ניסואז כבש עם תפוחי אדמה ופול, ו כבש מטוגן עם צ'ילי, אננס מרוסק, עשב לימון וג' ינג'ר.
הוראות
מחממים את התנור ל 190C / מאוורר 170c / גז
להפריד ולקלף את שיני. דרך קלה לעשות זאת היא על ידי הצבת כל ציפורן שטוחה על לוח, מניחים סכין גדולה וכבדה שטוחה על גבי ולנפץ למטה עם האגרוף הקמץ שלך. זה משחרר את העור. לאחר מכן לקצץ את הקצוות שורש.
מחממים 4 כפות שמן זית במחבת קטנה, מבשלים את השום עד חום זהוב, ואז מעבירים למנת קלייה קטנה, מוסיפים קצת מלח ו -1 ענף של טימין וצולים בתנור כ -10 דקות עד מתרכך.
הסר וקריר; השאר את התנור על מנת לצלות את הבשר.
להביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה. עצה תפוחי אדמה ונענע ולהשאיר להתבשל במשך 15 דקות עד תפוחי אדמה הם פשוט במכרז.
לנקז ולהשליך את המנטה. השאירו לעמוד במשך 10 דקות עד תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן, באמצעות סכין קטנה, חדה, לקלף את העור.
להחזיר את תפוחי האדמה למחבת, באמצעות מזלג גדול, בערך למחוץ.
מערבבים בערך 3 כפות שמן זית, צלפים, אנשובי קצוץ, זיתים ו 3-4 שיני שום קונפי. למחוץ שוב עם המזלג. קוצצים את השרוויל או הפטרוזיליה ומערבבים יחד עם כמה תיבול. להפריש ולשמור חם.
לקצץ כל עודף שומן מן השכבה העליונה של כבש, משאיר קצת על לבישול. להבקיע את החלק העליון בצלב עם סכין חדה. עונה היטב.
מחממים מחבת כבדה המבוססת ללא מקל עד חם מאוד, מוסיפים 2 כפות שמן, ואז מבשלים את הטלה, צד שומן למטה. לטחון היטב ולהפעיל את כל ארבעת הצדדים עד השחמה יפה בכל רחבי (כ 4 דקות) ואז להסיר מחבת.
מסדרים את הקורנית הנותרת ואת הרוזמרין במגש קלייה (או למחבת אם הוא עמיד) לעשות 4 ערימות.
מניחים חתיכת טלה על גבי כל אחד. צלי בתנור במשך 15-20 דקות עד מבושל בינוני, ואז לתת את שאר הבשר במשך 5 דקות.
כדי לשרת, כפית חלק תפוח אדמה על כל צלחת. מסדרים את העגבניות, קישואים ושעועית סביבו או רק סלט פשוט, אם אתה מעדיף. חותכים את הטלה באלכסון, מאוורר על גבי, ואז לטפטף עם כל מיצי בשר. מעל כל חתיכת טלה עם קצת יותר קונפי שום.