כדורי אורז בגריל
כדורי אורז בגריל הם תוספת שמגישה 4. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מירין, עירית, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 91 אדם התרשמו מתכון זה. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וידידותי לפודמפ דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. עם כפית ציון של 32%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כדורי אורז בגריל, כדורי אורז, ו כדורי אורז.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
למתכון זה חשוב שתשתמשו באורז לבן יפני קצר דגנים, המכונה לפעמים גם אורז סושי. אורז חום ואורז ארוך לא יעבוד. מבשלים את האורז לפי הוראות החבילה יחד עם המלח. בזמן שהאורז מתבשל מביאים לרתיחה את רוטב הסויה והמירין על אש נמוכה עד שהוא מצטמצם בכמחצית. מורידים מהאש ומקציפים פנימה את החמאה.
כשהאורז מוכן ומתקרר מעט (הוא עדיין צריך להיות חם), חותכים חתיכת ניילון מרובעת ועורמים 1/4 מהאורז המבושל במרכז. עטפו את הפלסטיק סביבו והשתמשו בידיים כדי ללחוץ אותו יחד למשולש בעובי 1 אינץ'. וודאו שהם ארוזים בצפיפות יחד כדי שלא יתפרקו על הגריל. חזור על הפעולה עם שאר האורז והניילון.
השתמש במברשת מאפה כדי להדביק צד 1 של כדורי האורז בתערובת החמאה והניח אותם על הגריל, בצד החמאה כלפי מטה.
תנו להם לצלות עד להשחמה ופריכה בצד 1, כ -5 דקות) ואז מברישים את צמרות כדורי האורז בתערובת החמאה. הפוך אותם בעזרת מלקחיים וגריל עד שהצד השני פריך.
מעבירים את כדורי האורז לפלטת הגשה.
מברישים שוב בתערובת החמאה ומקשטים בעירית.