כדורי אורז מטוגנים וממולאים (ארנצ'יני די ריסו) דורש מסביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. זה מנות ראשונות יש 428 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 21 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם פירורי לחם מתובלים, מרק עוף, עלי בזיליקום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. נסו ארנצ'יני די ריסו, ארנצ'יני / כדורי ריזוטו מטוגנים, ו קרוקטים של ריזוטו: ארנצ'יני די ריסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שים את פירורי הלחם בקערה בינונית. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מילוי: בקערה בינונית שלבו את הריזוטו, פירורי הלחם, הפרמזן, הבזיליקום והביצים. בידיים לחות, בעזרת כ -2 כפות מתערובת הריזוטו, יוצרים את התערובת לכדורים בקוטר 1 3/4 אינץ'. יוצרים חור במרכז כל כדור ומכניסים קוביית גורגונזולה. מכסים את החור כדי לסגור לחלוטין את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
Gorgonzola
פרמזן
גבינה
באזיל!
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מגלגלים את הכדורים בלחם לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
גלול
4
בסיר גדול עם תחתית כבדה יוצקים מספיק שמן כדי למלא את התבנית בערך 1/3 מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
5
מחממים על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק המוחדר לשמן מגיע ל -350 מעלות צלזיוס (אם אין לכם מדחום, קוביית לחם תשחים תוך כ -2 דקות.) בקבוצות מטגנים את כדורי האורז, הופכים מדי פעם, עד להזהבה, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
אורז
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
6
מסננים על מגבות נייר ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
בסיר בינוני מביאים את המרק לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לנמוכה ושומרים על המרק חם.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
בסיר גדול וכבד ממיסים 2 כפות מהחמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב תדיר עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
10
מוסיפים את האורז ומערבבים לציפוי החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
אורז
11
מוסיפים את היין ומבשלים עד שרוב הנוזל מתאדה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
יין
12
מוסיפים 1/2 כוס מרק חם ומערבבים עד לספיגה כמעט מוחלטת, כ -2 דקות. ממשיכים לבשל את האורז, מוסיפים את המרק, 1/2 כוס בכל פעם, מערבבים כל הזמן ומאפשרים לכל תוספת מרק להיספג לפני שמוסיפים את הבא. מבשלים את האורז עד שהוא רך אך עדיין יציב לנגיסה והתערובת שמנת, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק
אורז
13
מסירים את התבנית מהאש ומערבבים פנימה את יתרת החמאה, גבינת הפרמזן, המלח והפלפל.