כדורי בשר הודו (Polpettone di Tachino) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 723 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לך ביצים, מלח, parmigiano-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו Polpettone alla Toscano, או כדורי בשר איטלקי קל, Polpettone טורקיה, ו כדורי בשר עם ריקוטה: Polpettone con la Ricotta (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים את הלחם במים במשך 5 דקות, לסחוט ביד כדי לסחוט עודפי מים, ולהוסיף טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רכז לימונדה מופשר, מחולק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מוסיפים את הפרושוטו, נקניק, ביצים, פרמזן, 1/4 כוס פקורינו, 1/2 כוס פטרוזיליה, אגוז מוסקט ו 4 כפות של שמן זית ומערבבים קלות. מתבלים במלח ופלפל ויוצרים את התערובת לתוך כדורי 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
פקורינו
פרושוטו
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
(קיבלר)
3
מניחים את הכדורים על מגש הסדין, מכסים עם קלף וצינה במשך 1 שעה במקרר. מחממים את התנור ל 375 מעלות F. במחבת גדולה, בעלת תחתית כבדה, מחממים את 4 כפות השמן הנותרות לכמעט עישון ומחממים את כדורי הבשר בשמן מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את רוטב העגבניות ואת היין ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מגישים עם פקורינו ופטרוזיליה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
9
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.