כדורי בשר חנוקים ברוטב צ'ילה האדום
גשו לסופר וקנו פירורי לחם, פלפלים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, כדורי בשר כוסברה: חנוק ברוטב אנצ'ילדה, ו קציצות ברוטב עגבניות-סראנו צ'ילה.
הוראות
בקערה למיקרוגל, לכסות את צ 'ילי אנצ' ו עם המים, ואז לכסות את הקערה ומיקרוגל צ ' ילי על גבוה במשך 2 דקות.
מעבירים את הצ ' ילי ו 1/2 כוס של נוזל השרייה שלהם לבלנדר.
מוסיפים את העגבניות, 2 של שיני שום, 2 של בצל ירוק, 1 כפית של כמון, כוסברה ואת ציר עוף. מתבלים את רוטב צ ' ילה במלח ופלפל ומחית עד לקבלת חלקה.
בקערה גדולה, מערבבים את בשר החזיר והבשר עם הביצים, פרמזן, פירורי לחם, טימין, 1 כף מלח כשר, 1/4 כפית פלפל ואת שאר 2 שיני שום, 2 בצל ירוק ו 2 כפיות של כמון. צור את הבשר לתוך 18 כדורי בשר.
במחבת ברזל יצוק 10 אינץ', לחמם את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 6 דקות.
מוסיף את הפלפלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את רוטב צ ' ילה ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד הרוטב הוא מעובה ואת כדורי הבשר מבושלים דרך, על 10 דקות.
מגישים עם: לחם פרוס וגבינת חקלאי מתפוררת.