כדורי גבינת עוף באפלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל כדורי גבינה עוף באפלו. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם פלפל גרוס, רוטב חריף, פירורי לחם פנקו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו כדורי נקניקיות עוף באפלו, מיני כדורי עוף באפלו, ו כריך גבינה בגריל של מרי עם עוף באפלו פיקנטי, פלפל ג'ק וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
יש שמן מחומם ל 350 מעלות פרנהייט.
קוטפים את הבשר מהעוף וזורקים את העור.
מניחים את העוף בקערה גדולה ומוסיפים את הרוטב החם, הפלפל, הגבינה והבצל הירוק, וזורקים לשילוב.
מגלגלים את העוף לכדורים של 2 אונקיות, בערך בגודל של כדור גולף.
מניחים את הקמח, הביצים ופירורי הלחם ב -3 קערות נפרדות.
מגלגלים כל כדור בקמח, אחר כך את הביצה ואז את פירורי הלחם. הניחו בצד.
כשהשמן חם מטגנים את כדורי העוף בקבוצות. מבשלים כ 2 דקות לכל אצווה.
מוציאים את העוף לצלחת מרופדת במגבת נייר כדי לנקז את עודפי השמן.
להכנת הרוטב, שלבו את כל המרכיבים בקערה גדולה והתאימו את התיבול במידת הצורך.
מגישים את העוף לצד רוטב הטבילה.