פירות אגוז חג חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פירות אגוז חג עוגיות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם שבבי שוקולד, חמוציות, ריבה כתומה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חטיפי גרנולה פירות ואגוזים, פירות טרופיים Parfaits עם שוט אגוז וניל, ו עוגיות חמאה לחג (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את עוגיות חמאה: מחממים את התנור ל 300 מעלות F. קרם את החמאה עם הסוכר בקערה בינונית באמצעות מיקסר כף יד. בקערה קטנה, לערבב את המלח והקמח, ולאחר מכן לערבב לתוך החמאה, 1/4 כוס בכל פעם, רק עד אחיד. אל תגזים. לאסוף את הבצק לכדור; צמרמורת במשך 15 דקות אם הבצק מתחיל לרכך או להרגיש שמנוני.
מגלגלים את הבצק עד 1/2 אינץ 'וחותכים למלבנים על 1/2 אינץ 'על ידי 2 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה קרה, ungreased.
אופים עד הקצוות רק מתחילים להפוך זהב, 20 דקות.
בינתיים, לעשות את הפרי וציפוי אגוז: בקערה קטנה, לערבב את פקאן, חמוציות, שבבי שוקולד עם מרמלדה כתומה.
לאחר 20 דקות, להסיר את העוגיות מהתנור ולהפיץ את פרי וציפוי אגוז על החלק העליון של לחם הפנים. חזור לאפות במשך 7 עד 8 דקות נוספות. אפשר להתקרר לפני ההגשה. עדיף לאכול תוך יום או יומיים.