כדורי הבשר השוודיים המפורסמים של דנה
. זה ... בר השגה מתכון לאוהדי מזון סקנדינבי. וזה טוב. מתכונים דומים: כדורי בשר שוודיים כמעט מפורסמים, כמעט מפורסם: כדורי הבשר השוודיים של איקאה, ו כדורי בשר שוודיים (קציצות איקאה).
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
לגרד לתוך קערה, ולהניח בצד עד מגניב.
מערבבים את השמנת החמוצה יחד עם פירורי הלחם בקערה קטנה. בקערה גדולה, מערבבים קלות את הבצל, הביצים, בשר טחון, חזיר טחון, קינמון, שיני חלב, אגוז מוסקט, מלח ופלפל; מערבבים בתערובת שמנת חמוצה-פירור, ומערבבים קלות אך ביסודיות עד שילוב. טופס תערובת הבשר לתוך כדורים קטנים על הגודל של אגוז.
להמיס עוד 2 כפות של חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את כדורי הבשר, ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים כבר לא ורוד במרכז, על 10 דקות.