קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

כדורי הבשר השוודיים המפורסמים של דנה

כדורי הבשר השוודיים המפורסמים של דנה
. זה ... בר השגה מתכון לאוהדי מזון סקנדינבי. וזה טוב. מתכונים דומים: כדורי בשר שוודיים כמעט מפורסמים, כמעט מפורסם: כדורי הבשר השוודיים של איקאה, ו כדורי בשר שוודיים (קציצות איקאה).

הוראות

1
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לגרד לתוך קערה, ולהניח בצד עד מגניב.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את השמנת החמוצה יחד עם פירורי הלחם בקערה קטנה. בקערה גדולה, מערבבים קלות את הבצל, הביצים, בשר טחון, חזיר טחון, קינמון, שיני חלב, אגוז מוסקט, מלח ופלפל; מערבבים בתערובת שמנת חמוצה-פירור, ומערבבים קלות אך ביסודיות עד שילוב. טופס תערובת הבשר לתוך כדורים קטנים על הגודל של אגוז.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
בשר טחוןבשר טחון
חזיר טחוןחזיר טחון
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצלבצל
ביצהביצה
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
להמיס עוד 2 כפות של חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את כדורי הבשר, ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים כבר לא ורוד במרכז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר