כדורי כרוב כבוש
כדורי כרוב כבוש דורש בסביבה 4 שעות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 237 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מתכון זה מכלמתכונים יש 799 אוהדים. אם יש לכם בצל, קמח, שמן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 42%. מתכונים דומים: כדורי כרוב כבוש, כדורי כרוב כבוש טעימים, ו כדורי חזיר כרוב כבוש.
הוראות
במחבת גדולה ממיסים חמאה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים בצל ומבשלים עד לריכוך. מערבבים פנימה חזיר, קורנביף ושום. תערובת קוק, תוך בחישה מתמדת במשך 1 דקה. מערבבים פנימה 6 כפות קמח ומבשלים תערובת על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, למשך 3 דקות.
מערבבים פנימה כרוב כבוש, פטרוזיליה ומרק; מבשלים 3 דקות או עד להסמכה ודומה להדבקה.
מורחים תערובת על מגש ומצננים לפחות 3 שעות.
מחממים שמן בטיגון עמוק ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). בקערה מקציפים יחד את הביצה, החלב ו -2 1/2 כוסות הקמח. מעצבים את תערובת הכרוב הכרוב לפי כפיות מפלסות לכדורים, טובלים אותם בתערובת הביצים ומגלגלים אותם בפירורי הלחם.
מטגנים כדורים בקבוצות במשך 2 עד 3 דקות או עד להזהבה.
מעבירים למגבות נייר לניקוז.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מועמד רנרד ברוט. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.
![רנארד ברוט]()
רנארד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מאונייה