תבשיל טונה עם אטריות Ii
. לך לחנות ותביא גבינה אמריקאית, צ'יפס, קצפת מוגזת של מרק פטריות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תבשיל טונה-אטריות, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל אטריות טונה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול עם מים מלוחים רותחים לבשל אטריות ביצה עד אל דנטה.
בקערה גדולה לשלב את אטריות ביצה מבושלות, מרק פטריות שמנת, חלב התאדה, טונה, גבינה אמריקאית מגוררת, ובצל קצוץ.
יוצקים לתוך מנה משומנת 1.5 ליטר.
מפזרים את החלק העליון עם שבבי תפוחי אדמה מפוררים ופפריקה.
אופים בתנור שחומם מראש 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 15 עד 20 דקות.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר