כוסות בטטה
כוסות בטטה דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 442 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. אם יש לכם תמצית vanillan, גרידת תפוז, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. נסו האם וכוסות בטטה, גביעי בטטה מתובלים, ו ביצה מתובלת וכוסות בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה מתוקים על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
אופים ב 425 במשך 45 דקות או עד מכרז.
בואו לעמוד 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
בינתיים, לחתוך תפוזים במחצית לרוחב. לגרוף את עיסת באמצעות כף, עוזב קליפה ללא פגע. שמור עיסת תפוזים לשימוש נוסף.
לקלף בטטות, ולמקם עיסת תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מוסיפים חלב מרוכז ממותק ואת 8 המרכיבים הבאים. הכה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד חלקה, לעצור מדי פעם כדי להסיר כל סיבים קשים, במידת הצורך. כפית על תערובת 1/2 כוס לתוך כל כוס תפוזים.
מניחים כוסות כתומות בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 20 דקות.
הסר מהתנור, ומעל עם אגוזי פקאן ולאחר מכן עם מרשמלו, לחיצה קלה לדבוק.
אופים 15 עד 20 דקות או עד מרשמלו נמס וחום זהוב.
הערה: כוסות תפוזים ובטטות תפוחי אדמה יכול להתבצע 1 יום קדימה. צ ' יל אסף כוסות כתומות ותפוחי אדמה אפויים בשקיות פלסטיק zip-top נפרדות עד מוכן להרכיב.