כוסות דרקולה
כוסות דרקולה יכולות להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 353 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותאספו כל אחד: וצבעי מאכל, מים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו דייסה מטוגנת עם מטבל דרקולה, עוגיות דרקולה, ו ניקוב הדם של דרקולה (מתכונים דומים).
הוראות
למחוץ 8 של העוגיות; להפריש. מערבבים מים רותחים לתוך תערובת ג ' לטין יבשה בקערה גדולה לפחות 2 דקות. עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין.
הוסף מספיק קרח למים קרים כדי למדוד 1 כוס.
מוסיפים לג ' לטין; מערבבים עד מעובה מעט (עקביות של חלבוני ביצה בלתי מנוצחים).
מוסיפים ציפוי מוקצף; מערבבים עם חוט להקציף עד מעורבב היטב.
הוסף צבע מזון; לערבב היטב. מקררים 20 דקות. או עד תערובת עבה מאוד יהיה תלולית.
כף 1/4 כוס תערובת ג ' לטין לתוך כל כוס פלסטיק. למעלה כל אחד עם 1 כף. של עוגיות כתוש; לכסות עם 1/4 כוס תערובת ג ' לטין. מקררים 2 שעות או עד סט.
מורחים צמרות של העוגיות הנותרות עם זיגוג לקשט. לקשט כל אחד דומה הפנים של דרקולה באמצעות חתיכות שוש עבור הפה, האף והגבות, תירס ממתקים עבור הניבים ממתקים קינמון עבור העיניים. הכנס מקל פופ לצד של כל עוגייה מעוטרת. הכנס 1 לתוך כל קינוח רק לפני ההגשה.