קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון

כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון
המתכון כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, ו ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. זה מנות ראשונות יש 187 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך סירופ אורז חום, שוקולד צ'יפס, טופו משי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מוס שוקולד מנוון, עוגת מוס שוקולד Decadent, ו ברים מוס שוקולד Decadent (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפוצץ 8-10 בלונים.קו גיליון אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.מיקרוגל שוקולד צ ' יפס עם קיצור במשך 2 דקות, ערבוב לאחר דקה אחת. המשך חימום במרווחים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס. לא להתחמם יתר על המידה. מערבבים עד חלקה.בלון לטבול לתוך שוקולד נמס, ציפוי על 1/3 של הבלון.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קיצורקיצור
שוקולדשוקולד
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מיקרוגלמיקרוגל
2
תן עודף שוקולד לטפטף. חזור על שלב זה פעם נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
3
מניחים את הקצה הטבול של הבלון על נייר הקלף. חזור עם שאר הבלונים.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
4
מניחים גיליון אפייה עם בלונים טבולים במקרר להגדיר (כ -30 דקות).ברגע שהבלונים נקבעים, לשחרר אוויר מבלונים: לצבוט את הבלון ממש מתחת לקשר ולחתוך חור קטן על פני השטח בין אצבעות קשר. לשחרר את האוויר בהדרגה. היזהר שלא לשחרר את האוויר מהר מדי או הקערות עשויות לשבור. בזהירות לקלף את הבלונים מנופחים מקערות השוקולד. תיקון כל חורים עם השוקולד שנותר במידת הצורך. החזירו את קערות השוקולד למקרר.באמצעות מערבל יד, בלנדר, או מעבד מזון, למזג טופו עד חלקה. תניח בצד.מיקרוגל שוקולד צ ' יפס במשך 2 דקות, ערבוב לאחר דקה אחת. המשך חימום במרווחים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס. לא להתחמם יתר על המידה. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שוקולדשוקולד
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תבנית אפייהתבנית אפייה
מערבל ידמערבל יד
מיקרוגלמיקרוגל
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
מוסיפים סירופ אורז חום לשוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
סירופ אורז חוםסירופ אורז חום
שוקולדשוקולד
6
מערבבים עד בשילוב. שוקולד צריך "לתפוס" ולמשוך מן הצדדים של הקערה, כמעט להרכיב כדור.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים את תערובת השוקולד לטופו. להתמזג עד חלק וקרם. לאחר מכן, לערבב וניל.צ ' יל במקרר עד שנקבע (לפחות 2 שעות).מלא כל קערה עם כ 4 כפות מוס לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מקשטים עם פירות טריים אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פירות טרייםפירות טריים

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Familia טורס Pazo das Bruxas Albarino. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
Familia Torres Pazo das Bruxas Albarino
Familia Torres Pazo das Bruxas Albarino
צבע זהב חיוור מבריק. עדין וריחני, עם פרחים משובחים, פריחת ליים ורמלדה לימון הערות. משיי ומתובל על החיך, מובנה באלגנטיות.