כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון
המתכון כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, ו ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. זה מנות ראשונות יש 187 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך סירופ אורז חום, שוקולד צ'יפס, טופו משי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מוס שוקולד מנוון, עוגת מוס שוקולד Decadent, ו ברים מוס שוקולד Decadent (מתכונים דומים).
הוראות
לפוצץ 8-10 בלונים.קו גיליון אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.מיקרוגל שוקולד צ ' יפס עם קיצור במשך 2 דקות, ערבוב לאחר דקה אחת. המשך חימום במרווחים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס. לא להתחמם יתר על המידה. מערבבים עד חלקה.בלון לטבול לתוך שוקולד נמס, ציפוי על 1/3 של הבלון.
תן עודף שוקולד לטפטף. חזור על שלב זה פעם נוספת.
מניחים את הקצה הטבול של הבלון על נייר הקלף. חזור עם שאר הבלונים.
מניחים גיליון אפייה עם בלונים טבולים במקרר להגדיר (כ -30 דקות).ברגע שהבלונים נקבעים, לשחרר אוויר מבלונים: לצבוט את הבלון ממש מתחת לקשר ולחתוך חור קטן על פני השטח בין אצבעות קשר. לשחרר את האוויר בהדרגה. היזהר שלא לשחרר את האוויר מהר מדי או הקערות עשויות לשבור. בזהירות לקלף את הבלונים מנופחים מקערות השוקולד. תיקון כל חורים עם השוקולד שנותר במידת הצורך. החזירו את קערות השוקולד למקרר.באמצעות מערבל יד, בלנדר, או מעבד מזון, למזג טופו עד חלקה. תניח בצד.מיקרוגל שוקולד צ ' יפס במשך 2 דקות, ערבוב לאחר דקה אחת. המשך חימום במרווחים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס. לא להתחמם יתר על המידה. מערבבים עד חלקה.
מוסיפים סירופ אורז חום לשוקולד המומס.
מערבבים עד בשילוב. שוקולד צריך "לתפוס" ולמשוך מן הצדדים של הקערה, כמעט להרכיב כדור.
מוסיפים את תערובת השוקולד לטופו. להתמזג עד חלק וקרם. לאחר מכן, לערבב וניל.צ ' יל במקרר עד שנקבע (לפחות 2 שעות).מלא כל קערה עם כ 4 כפות מוס לפני ההגשה.
מקשטים עם פירות טריים אם תרצה.