כופתאות תפוחים אני
כופתאות תפוחים אני דורש בסביבה 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. אם יש לכם מים, בצק ביסקוויט קשקשי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 22%. מתכונים דומים: כופתאות תפוחים, כופתאות תפוחים, ו כופתאות תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חמאה 7x11 אינץ תבנית אפייה. להפריד בצק ביסקוויט ל 8 חתיכות. לשטח כל פיסת בצק לעיגול. עטפו ביסקוויט אחד סביב כל חצי תפוח והניחו בצד התפר למטה, במחבת.
בקערה קטנה, לשלב סוכר, מים, חמאה מומסת וניל.
יוצקים תערובת על כופתאות במחבת.
אופים 35 עד 40 דקות, עד הזהב.