כיכר פירות ואגוזים
גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, צימוקים, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. נסו כיכר פודינג פירות ואגוזים לחג המולד, כיכר אגוזי קינמון, ו כיכר אגוזי קינמון עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את 11 המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת מקציפים את תחליף הביצה, המיץ, השמן, המולסה והבננות; מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים.
יוצקים לשניים 8 אינץ'. איקס 4-ב. מחבתות כיכר שצופו בתרסיס בישול.
אופים ב 325 3 שעה או עד בדיקות הלחם נעשה. מצננים 10 דקות; מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. בודגאס נברן דאמה קאווה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![בודגאס נברן דאמה קאווה]()
בודגאס נברן דאמה קאווה
אחת מכמה קאוות וינטג ' בלבד תוצרת ספרד. דאמה הוא בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נאבר סיידן מייצרת קאוות איכותיות מאז 1901. כל הקאוות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דאמה מותססת בבקבוק (א-לה-מ ' שמפנויז) ומתיישנת בשריה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דאמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק לגוף ולנפח היין, ופרלדה, המקנה אופי מבריק ומבריק החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.