קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

כיסוני שרימפס מאודים

כיסוני שרימפס מאודים
לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, בצל ירוק, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו חזיר מאודה וכופתאות שרימפס, שרימפס מאודה & כופתאות פטריות עבור ראש השנה הסיני, ו כופתאות מאודות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים קלות את הלבן ביצה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את השרימפס, jicama, בצל ירוק, קורנפלור, יין אורז, שמן שומשום, 3/4 מלח כפית, סוכר ופלפל. מערבבים היטב עד התערובת מתחילה להתעבות, על 1 דקה; מכסים ומקררים עד קר מאוד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
יין אורזיין אורז
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
JicamaJicama
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
הגדר עטיפת כופתה 1 על משטח נקי (לשמור את השאר מכוסה במגבת נייר לחה, כך שהם לא להתייבש). מערבבים את תערובת שרימפס, ולאחר מכן לגרוף 1 כפית גדושה על מרכז העטיפה. לטפוח אצבע בכוס מים קרים ולהרטיב את הקצוות של העטיפה. מקפלים לשניים ולחץ על הקצוות יחד כדי לאטום; להעביר גיליון אפייה. מכסים במגבת נייר לחה בזמן שאתה יוצר את הכופתאות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
ממלאים מחבת nonstick גדולה עם 1/4 אינץ ' של מים ומביאים לרתיחה. עבודה בקבוצות, להוסיף את הכופתאות ולסדר שכבה אחת, לכסות ולתת קיטור עד מבושל דרך, על 5 דקות. (אם המים מתאדים לפני הכופתאות מבושלים במלואם, מוסיפים 2 כפות יותר למחבת.) בזהירות להעביר את הכופתאות לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
רוטב פונזו טובל
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
6
שלב 3 כפות רוטב פונזו, 1 כפית רוטב סויה, 1/2 כפית שמן שומשום ו 1 בצל ירוק קצוץ בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פונזורוטב פונזו
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
צילום: קאנג קים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.