כיסוני שרימפס מאודים
לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, בצל ירוק, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו חזיר מאודה וכופתאות שרימפס, שרימפס מאודה & כופתאות פטריות עבור ראש השנה הסיני, ו כופתאות מאודות (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים קלות את הלבן ביצה בקערה גדולה.
מוסיפים את השרימפס, jicama, בצל ירוק, קורנפלור, יין אורז, שמן שומשום, 3/4 מלח כפית, סוכר ופלפל. מערבבים היטב עד התערובת מתחילה להתעבות, על 1 דקה; מכסים ומקררים עד קר מאוד, על 1 שעה.
הגדר עטיפת כופתה 1 על משטח נקי (לשמור את השאר מכוסה במגבת נייר לחה, כך שהם לא להתייבש). מערבבים את תערובת שרימפס, ולאחר מכן לגרוף 1 כפית גדושה על מרכז העטיפה. לטפוח אצבע בכוס מים קרים ולהרטיב את הקצוות של העטיפה. מקפלים לשניים ולחץ על הקצוות יחד כדי לאטום; להעביר גיליון אפייה. מכסים במגבת נייר לחה בזמן שאתה יוצר את הכופתאות הנותרות.
ממלאים מחבת nonstick גדולה עם 1/4 אינץ ' של מים ומביאים לרתיחה. עבודה בקבוצות, להוסיף את הכופתאות ולסדר שכבה אחת, לכסות ולתת קיטור עד מבושל דרך, על 5 דקות. (אם המים מתאדים לפני הכופתאות מבושלים במלואם, מוסיפים 2 כפות יותר למחבת.) בזהירות להעביר את הכופתאות לצלחת הגשה.
שלב 3 כפות רוטב פונזו, 1 כפית רוטב סויה, 1/2 כפית שמן שומשום ו 1 בצל ירוק קצוץ בקערה קטנה.