כיצד להפוך ריבת Cranana
איך להכין ריבת קראנאנה יכול להיות רק התבלין שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. 77 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פקטין נוזלי, סוכר, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . נסו מאפינס Cranana, בייקון וריבת ויסקי, ו ריבת ברי דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני לשלב חמוציות ומים; מבשלים במשך 10 דקות. מוסיפים פירה בננה וסוכר. להגדיל את החום בינוני גבוה; להרתיח 1 דקה. מערבבים בפקטין ומיץ לימון.
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את הריבה לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.